Friday, December 5, 2008

lost giler

ni first time aku buat blog ni...gileeerrr betoi!!!aku betol betol lost hahhaha..aku betol betol tak tau aper ar yang aku nak baut lepas ni..after klik butang ni,aku terus lost...hahhah betapa butanya it aku ni hiihih
anyway aku rase macam dah jumpa jer sinar harapan untuk aku mahir dalam it yang bagai sudah melepasi tahap keupayaan manusia yang seperti aku ni..hhahha benda ni betol betol mengajar aku supaya sabooooo ehheehheh...really trick me!!!

0 0 kwn saya yg poyo tapi baik:

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer