Saturday, July 7, 2012

setawon dok bawah tudung saji...

Assalamualaikum....

rase macam nak tulis surat kiriman tak rasmi jeee..
ngeh..ngeh...ngeh

well well well kalo tgk dari last entry aku ------->>>> AUGUST 2011
wahahhaha mau setawon aku memerap bawah tudung saji mak aku tu..bukan la aku merajuk ke hape ke tu ke ni ke tapi ada beberapa masalah bosau yg mmg aku taleh nak setel

                                       Aku lupe paswed daaaa


jadi aku duk pikir2 sampai gugur rambut aku, aku pon mls dah nak memikir lagi sbb buat aku pening kepala yg amat tambah lagi jari aku penat menaip pelbagai jenis paswed yang ntah ape2 ntah lalalallal

so bebaru ni aku terbukak lah url belog aku ni..lupe lak yang aku ada side emel selain main emel aku ni..so encik google pon menghantar url ke seken emel aku yakni cik yahoo.com


jadi begitu lah cite nye bagaimana aku boleh termasuk belog aku yang ntah ape ape ntah ni..jadi baru aku perasan yang aku ni byk tertnggal..betol2 macam org purba yg spesis kanibal ngeh ngeh ngeh...

jadi tak kesah lah..tertinggal ke kena tnggal ke jgn meninggalkan diri sndiri sdh...hmm tah pepa je entry vungux ni..cam budak skema form 4 yang baru nak blajar tulis karangan berpandu tak lebih dari 350 patah perkataan...wauuuu cikgu bm aku mesti bangga dgn aku wlpn result ntah pape ntah cam belog aku ni kah kah kah...

jadiiiiii..........................

--------->>>>> nak p berbelog jog lallalallalla


-mud of mata stimbot

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer