Thursday, December 16, 2010

beramah mesere

hek aku ase aku lebih ske meng add org dari wat entry lahblogger-emoticon.blogspot.com
tak kesah lah

add add add add add dan terus meng add

mak aku ckap takpe kite nak kwan ngn org jgn org tanak kawan dgn kite
blogger-emoticon.blogspot.com well aku mmg ank yang mendengar kate-yeke??


mood epi n bercelaru..asik kena tinggal je..ampes tol,boleh meng down kan mood blogger-emoticon.blogspot.com


bek blogger-emoticon.blogspot.com lgi bek kot

kroh kroh krohhhhhh

Milo Hidup Bola - YouthSays Campaign - YouthSays.com

Milo Hidup Bola - YouthSays Campaign - YouthSays.com

dua gol untuk Malaysia

malam rabu yakni baru je lepas td abes lah game antara Maaysia-Vietnam..aku kira Vietnam agak hebat jugak lah kan..jujur aku ckp aku agak team Malaysia akan kalah mlm tdi tp sangkaan aku meleset sebab dorg mempamerkan aksi yang agak memuaskan hati pada separuh masa yang kedua..heheh agak debo2 gitu tapi syukur kita berjaya tumbangkan skuad Vietnam dgn 2-0..

kita semua tahu yang Safee Sali berjaya menjaringkan gol untuk skuad ne..gara tapi tnpa bantuan rakan sepasukan mungkin gol tu tak dapat dijaringkan.. tapi tu ar dorg lah hero kite heheheh..

maybe sesetengah pihak akan cakap yang ini hanya permulaan,tengok ar nnti..kompem kena belasah dgn pasukan yang lain..itu hanya cakapan org yang kurg yakin dgn skuad kebangsaan kita ni tapi insyaallah dgn usaha skuad akan berjaya..Amin

at least dorg dpt kedudukan yang agak selesa sebelum bermain di Hanoi nnti..kita harap agar skuad kebangsaan dpt buat yang terbaik dan sehabis cermat..hehehe ape lah aku merepek ni..tapi ape2 pon skuad sangat optimis dlm mendapatkan gol untuk negara..

aku berharap agar skuad kita dpt meneruskan misi dlm Piala Suzuki ni hingga ke akhir atau setinggi peringkat ape sekalipun..sekurang2 nye mereka berani untuk berjuang demi negara kalau nak dibandingkan dgn ckp2 org yang hanya tahu memboikot corak permainan dorg..
aku arap gak yang skuad negara tidak cepat berpuas ati dgn kemenangan yang diperoleh supaya tidak hilang tumpuan..


Saturday, December 11, 2010

youtube is mytube

heheheh ape kejadahnye lah title bengkak lebam lagi pegun mcam raksasa kuno yang mengembling tenaga menyelamatkan dunia dari serangan haiwan perosak yang bernama tora aman doremon... chitt!!!

semalam aku menengok youtube..ni lah keje tetap aku yakni secara sambilan sementara aku masih lagi membanting tulang untuk menuntut ilmu di sebuah sekolah yakni maknanye yang membawa maksud pengertian yang amat mendalam sekali iaitu errr makan adalah sebahagian dari hobi aku... adei aku ase macam nak mendaftarkan diri senirik kat tanjung rambutan secara sukarela lah bwahahahhahahahha

aku mengkhatamkan youtube yakni nengok lah band statik perfom..tadak lah secara live tp tu lah..ni lah dikatakan hobi di waktu senggang..

heheheh suke 100x sgt..i like your slang keh2..same like me bwahahahhahah
tak kesah lah....

ohohohohohoiiiiii ada yg tak caye ye aku dah khatam youtube statik..hah hah hah meh tye kompem aku taleh jawab hahhaha tak ar khatam pon sebab cikgu aku mati tngh jln ampunnnn

well aku kenal band ni mase aku tahun satu ag..bukan dajah satu tapi tahun satu mase aku junior kecik nonet tomel lote berlagak hensem tak hengat cam haramiah..tapi tu time dedolu lah..skang aku tetap menten bwahahahhaha

ceng ceng ceng
dub dip dab dub

~bermula satu cerita dulu kala
cerita tentang si teruna dan si dara
hidup mereka saling tak tumpah macam
si julie dan si rumie
lallalalallala~

tgk2 hapal tak aku hehehhehe
tayah tgk rilik pon- actually lirik sebenarnye tuh
huarghhhh time to kemas2 n berskendel bwahahahahhaha

lalalallalalalalla

cotiiiiiiiiii

Assalamualaikum warahmatullah hiwabarokatuh ya mua'lim mualimah ^^

heheheh ape kehei nye ni yob..well aku dah stat bercoti sem lalallalal hepi nye ase hatiku..

mak azmi nak makan ibumie..ibumie ibumie..azmi tu kan ibu azmi ada..ayah,azmi bukan nak ibu azmi tapi nak ibumie..ooo ibumie,ni ayah ada belikan mee ibumie untuk azmi.. Yeaaaahhh ibumieee

hehehe ini bukan iklan mee magi ibumie cume dialog yg aku taleh nak lupe sebab kat radio mau beriban kali dorg duk ulang sampai dah nak naik khatam dah aku hapal..ape pon saya sayang ibu azmi bwahahahhaha


lupekan seme2 tu..semalam las paper.. geriatrik n mental health sangat ntah pape sebab nak tercabut segala jenis mak datuk sendi tgn lutut dan juga kaki menulis semalam..ingat nak kena wat karangan berpandu 350 patah perkataan??????tak kesah lah sebab mase spm aku skor bwahahahahha- bapak takabur lallalalal

tak kesah lah janji aku dah bertaubat..
alhamdullilah syukur nikmat,
kepada Tuhan yang memberi rahmat,
alhamdullilah syukur nikmat
malaysia maju rakyat selamat
lallalalla lallalallala

nmpak sgt ada wayar shot dalam paler aku yang tak di betulkan lagi..ada aku kesah!!!-ayat rumet aku macam haram!!!!

tp aku tak macam tu sebab aku kan penyebar propaganda pasal org len-rumet aku cakap..macam shial!!
tak kesah ar tapi aku kesah biler dier ckp maca tu..pegi MAM!!!!


bunda sy ckp sy kena lembutkan hati n bersihkan hati n sucikan hati dengan memaafkan beliau..perlukah?? member sy ckp sedangkan nabi ampunkan umat..
masalahnye sy bukan nabi..sy tak kuat!!!

ehem biaq p lah..cuti kan lame-lame ke???

semalam mase aku teman mmbr aku p bukit jalil nk naik bus, aku usha gak kaunter tiket..so senang sket nnti mase aku nk p kedah..well kedah. wait por me!!!!

-aku still taleh tgk muke rumet aku pasal aku kan rabun bwahahahhahahahahampescamharamiahshilan ^^

Saturday, November 20, 2010

huarghhhh!!

huhuuh baru je bgun dari tdo..well otak dah shot beberapa wayar sejak beberapa bulan yg lepas.. aku ase cam org gila je bile stat balik mengarang ayat yg agak ntah pape kat page ni..tap tak kisah lah sbb aku ni mmg jnis tatau malu..eh yeke

lupe kan je...aku memblogkan diri aku ni pun bukan nye lame..akan tenggelam timbul jugak...sebelum ni aku meng hibernate kan diri aku sendiri dari memblog..motif?? bz la weh..giler pnye bz..kalah pemdana memterin..plus byk masalah yang berkontena dlm kpale aku..

tapi tu ar..aku duk je keep poblem ni...takot gak jadi sesuatu..meletup!!! seme kena maki dgn aku nnti ni hahahha...

aku still tak dapat mood utk blog walking ke tulis blog ke komen blog ke ape ape jelah..gile punye sengal aku skang ni..tnggu je lah aku cuti sem maybe aku akan mehgadap je menda ni hehehe..
yang penting aku dah delete akaun mukabuku aku..nape??sbb nyeee........................

tu lah..hahaha time to beradu lah weh..tak sabau tunggu cuti weeee...

kroh kroh kroh...

-ah tuck

Wednesday, September 8, 2010

RAye!!



SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN



hehehheheh akhirnya dpt gak membuka n menghadap menda alah ni balik..aku baru je balik mlm td setelah 9 HARI SEMINGGU TANPA CUTI aku bekerja atau lebih tepat ag berpraktikal di hospital...

uwaaaaaaaaaa tak kesian ke kerah tenaga student macam kami ni??hah?hah?hah?hah??
ape ape pon tetap epi sebab dpt balik bercuti hehhehehe

so kepada semua2 yg kenal ke tak kenal ke Selamat Hari Raya keyh

-hepi sbb cuti,nak p raye umah org naik moto n merempit hehhe ^_^... Nilai time!!!-

Sunday, July 4, 2010

pencen time

arini aku last kat umah..

uwaaaa uwaaa uwaaa uwaaa uwaaa uwaaa


nak angkut barang


nak kemas barang


tadak online dah


no laptop


no internet


no blog


no facebook


no myspace


no youtube



uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


tanak balik UM,tanak balik hospital. tanak! tanak! tanak!


uwaaaaaaaaaaa



currently in bad mood :(

weeeeeeehuuuuuu!!!

weeeehuuuuuu!!! Spain menang siot!!


bangga giler..


aku set jam nak bangun kul 2pagi tapi aku bangun kul 4pagi miahhahahahhahaha


yg aku suke sepanjang aku tido tu takdak gol ag kahkahkahkahkah


tak sia2 tdo aku...


David Villa the best, Iker Casillas ag bes auww auww auwww

Saturday, July 3, 2010

pakwe pakwe yg penah mntak kapel dgn aku..ek???

hahah walopon agak melampau tajuk entry ni tapi ape aku kesah...seme ni benar belaka sebenar benarnye-dalam mimpi sebetol nye

tapi nak wat cane kan hahhahaha..ni antara pakwe2 kuh yg mnarik perhatian aku sepanjang piala dunia ni weeeee ^^



Robin Van Persie




Nilmar

Wesley Sneijder



Xavi Hernandez


Xabier Alonso


Tiago


Thomas Mueller

Stephen Warnock



Simao Sabrosa


Sergio Aguero


Sergio Ramos

Serdar Tasci


Salvatore Boccheti



Robert Green

Ricchardo Montolivo



Ricardo Carvalho


Raul Meireles


Piotr Trochowski


Philipp Lahm


Peter Crouch


Paulo Ferreira



Miroslav Klose


Miguel Veloso


Mesut Oezil


Mauro Camoranesi

Matthew Upson



Mario Gomez


Makoto Hasebe


Lukas Podolski


Lionel Messi


Keisuke Honda


Kaka


Jesus Navas


Iker Cassilas


Heinze


Giorgio Chiellini


Gianluigi Buffon


Giampaolo Pazzini


Gerard Pique


Gennaro Gattuso


Frank Lampard


Fernando Torres


Federico Marchetti


Fabio Quaglirella


Fabio Coentrao


Fabio Cannavaro

Eduardo



Domenico Criscito


Diego Benaglio


Dennis Aogo


Deco


David Villa


David Silva


Daniel Fernandes


Cristiano Ronaldo


Cesc Fabregas


Cacau


Bastian Schweinsteiger


Antonio Di Natale


Andres Iniesta


Andre Pirlo

Alberto Gilardino



notakain: suka lah kalo ramai peminat ni ngehngehngehngeh ^^

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer