Sunday, February 21, 2010

suamikUh, Torres kirim salam Rindu hmm

salam--rase alim lah plak tapi memang kena kasik salam..

ni entri aku yg kedua aku kasik salam mueheheheh...

somikuh itu... ahmad fernandoly torres bin abdullah telah mengirim salam sayang kepada aku melalui pos laju Malaysia.. di dalam sampul tuh, somi ku kirim sayang dan juga wang sebanyak RM50 ratus ringgit dan seutas jam dinding jenama estee lauder..

aku tak mintak pon sebenarnye..lalu aku menelipon somi ku yg berada di tmpat yg jauh itu- Taiping

aku tepon trutt trutt

"halo abah."

fefe menjawab::

"halo sayam ku anje..ape kabar kamu disana??abah amat merindui anje disana..abah sekarang berada disampin isteri abah yg lagi satu ini..beliau sedang nyenyak tido di dada abah"

aku menjawab::

"amenda ni abah?jgn cuba cerita apa yg korg buat ok!! I tak minat nak tanya! anje hanya nak kepastian pasal kita..dan kenapa abah hadiahkan seutas jam dinding?"

lalu fefe menjawab::

"tu sebagai rasa kasih dan sayang dan cinta abah pada anje selama ini anje.abah amat mencintai anje, abah...........(perbualan kami terpaksa di senset kan)"

aku kata ag::

"sudah lah abah..anje tatau ape nak kate lagi.kita berpisah sudah ye."

fefe jawab::

"tapi abah sayam kan anje lagi..anak kita, Epal tu macam mana?abah nak kita bersama..abah bahagia dgn anje dan isteri abah ni.abah nak kedua2 nye anje"

aku dgn rase rendah diri menjawab::

"shialan punye laki!! weh ko punye suki je nak due2..epal tu aku leh jual lah kat paso..dier tu buat mkn je lah!! ko sorg yg dayus!tak gune!shial!khinzir!"
(ni bukan ayat penulis sebenarnye)

fefe termangu lalu menjawab::

"abah macam tu ke anje?abah mntak maaf ok.bukan pinta abah syg.."

disebabkan perbalahan kami berlarutan sampai minggu dpn, aku terpaksa senset lagi sbb mengandungi ayat yg tak sepatut nye kua..(bukan ayat penulis dan anje k)

soooo

aku masih menanti perpisahan kami...

dan

perkara yg sebenarnye...aku nak naik gila sebab malam ni aku kena balik kolej mangam tuh!! arghhh #^%^&&#(...aku nak je tulis segala jenis carutan tapi ma aku pesan::

"anak dara tak elok mencarut"

mmg betol pon kan..aku pon lalu insaf..sekejap je,kat kolej start balik muehehehhe.. sok pagi start briefing untuk praktikal aku selama lebih dari tiga bulan!! tiga bulan!!%&^&

isnin,start praktikal!!antenatal clinic,post natal ward n labor ward!!
aku sgt2 takot sebab staff kat situ sgt lah garang..huuhhuhuhu hilang taring aku sebagai seorang otaimer hehehhe..

mls nak buat entry yg cambesh sebab tadak idea n aku dah lame tak bace news..uhhuhu hmm ada mase aku update blog ag,kalo aku lepak library yg tadak ekon tuh(%$#*)..

hehehhe blogger ada ke mat rempit??kalo ada, korg eksiden nnti masuk lah hospital universiti keyh...aku jaga korg nanti muehheheheheh

praktikal,stadi,melepak,makan,joging---rutin untuk next 3bulan

-hospital universiti
-tasik taman jaya
-amcorp mall
-UM
-mid valley

muehehheheh blom ready nak meng hactic kan diri dgn segala menda yg macam nak gile ni...bersedia menjadi org yg semakin gila muehhehehe..

nnti aku blog walking ag keyg...seminggu sekejap beno

imawari10@yahoo.com (ym,ms)
parkbhuthe@gmail.com (fb)

aaaaaaaaa pomot ke??pomot ke??tak kot...(dlm ati kate ye) tak pon sebenar nye

muehehehhehehehehehehehhehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehhehehehehehehehhehehehehehhehehehehehehhehehehehhehehehehehehehhehehehehhehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehhe

Saturday, February 20, 2010

bUkan sEnaNg mEnjadi sOranG yG cOmeL hmmm

ari2 aku melangok dpn tb and lappy aku sejak menjak cuti seminggu ni...bahagia sungguh aku kat umah..tapi aku tak lah melangok gtu aje..ada gak makan,mamdi walopon lambat,teman mak aku kat opis

tapiiii

tadak sapa tau kelukaan ati ni..penderitaan hati ni..hanya aku yg tau,hanya aku yg memahami sebab diri aku kan muehehhehe

aku,seorang yg berhati mulia sbnrnya,peramah,kiut pulak tuh..tapi sering ditinggalkan oleh suami kuh....
hmmmm



ni lah somi aku..kami berkahwin tanpa restu ibu bapak nye..aku ape kisah, jnji dier sayam aku n dier seorang kaye... dier sgt2 sayangkan aku,segala kemahuan aku dier turuti..aku pom iklas sayam kan dier (punye duit)

baru2 ni ada perlawanan aaaaaaaaaaa ape eh kelab2 eropah tuh (kot)..jadi beliau terpaksa meninggalkan aku dgn anak kami yg masih kecil dan memerlukan perhatian beliau...
anak kami amat2 rapat dgn abah nye..aku tak tau ape nak diberitahu kepada anak kecil kami atas pemergian abah nye..



tgk lah berapa rapat nye mereka..aku hanya mmpu memerhati kan mereka di bangku VVIP semasa perlawanan Liverpool vs MPPJ..
walaupun skuad suami aku kalah 6-0, suami aku tetap tenang mendokong anak kesayaman kami itu..

tapi aku tetap sedih kerana beliau jauh disana, aku..............
aku mendapat tau dari gmbr2 yg paparazi pos laju kan pada aku baru2 ini..
ahhh bia gambar saja menjelaskan....



hmm aku keciwa...tapi ape daya ku..tapi yg penting aku tetap bini no satu dier mueheheheh...aku tak paham kenapa mesti beliau mencari pompan tuh??aku ni tak cukup cute ke??tak tomei ke??aku leh jaga dier..aku blja keyh!! muehehhe

tapi aku tetap keciwa...

fefe cakap::
"anje,ape yg abah buat ni diluar kemahuan abah..walopong abah dah berkawen dgn pompan tuh,abah totap sayam kan anje"

aku balas balik::
"huh abah senang cakap!!yg menanggung nye anje!bukan abah..macam mane ngn anak kita, epal tu??dier masih kecik..abah memang tak gune!!dayus!shialan!"

mueheheh aku ase macam agak durhaka gak berkata gitu..tapi tu lah luahan ati aku selama ini..
disebabkan semua ini,fefe berkata yg dier akan berada di Taiping selama 6bulan..huh aku jelak dgn beliau..



bukan aku pinta pon sbnrnye..incik yg diatas ni telah meng approach aku mase aku p paso bli ikan 2bulan lepas..dier tye mane nak cari gerai daging kambing biri2..
aku pon ckp "otak lu,sini mane jual kamben biri2 dol!!"

die pandang aku lalu tersinyum...gile ape
esok esok esok dan esok nye kami slalu berjumpa dipaso..dan setiap kali tu,dia akan tersinyum macam kamben biri2 ke arah aku..



dan bermula lah kisah kami..menyulam pasaan..kami salu p date kat mid valley main game kat tingkat 3 tuh..anak aku n fefe aku telah amanahkan pada jiran aku untuk menjaga nya...

takeshi atau shishi atau ahmad takeshi b. abdullah telah menyatakan hasrat nya untuk mengenali ku dan menjagaku..
adoiyai tergamam aku..aku kate padanya..

"wahai shishi,aku masih isteri pada fefe,kami belom bercerai" keluh aku manje muehheheh

shishi jawab::

"usah lah ngko bimbang syg, abg shishi akan uruskan segalanya.." kata nye sambil mengelus lembut rambut kucing nye..

sehingga kini kami masih berhubungan..aku n somi kuh masih lagi berhubungan,tapi beliau jarang kerumah..

aku tak kisah kerana aku mempunyai shishi yg amat menyayangi kuh dan anak kuh... kami akan idup dgn aman dan bahagia ye mmueheheheh



boipren kuh sangat lah cute seperti awek nye ni muehehehehhe

Friday, February 19, 2010

Gua sakiT pEwot asE nak ter Be*%&

salam

aku rase ni fes entri aku yg aku bagi salam muehehhehehe...macam dah insaf jer..

anyway,korg penah dgr tak satu gosip atau sebaran atau propaganda pasal ada satu pihak atau beberapa pihak yg nak anto sihir kat negara kita..ada dgr tak??ada tak??ada lah kan??mesti ada..

one of my fren mesej aku satu ar tu..name dier ahyin makantidosuka..dier tomei,mantop muehehhehe..nak promot lebey2 takleh,kang abg tayunk dier meh carik aku kat um,mntak kapel plak muekekekkekeke..

ok sambung lik..ahyin mesej aku berbunyik seperti dibawah nih::

"(nama aku),kalo ada mesej atau org kol ko kuar wane merah ko jgn layan keyh..
tu sihir..ko tau tak??"

pastu aku balas balik::

"aaaaa aku tatau pon..bukan lawo ke kalo kua wane merah..variety sket
muehehhe"

lepas tu tak salah aku,aku kena marah ngn dak ahyin ni kot sebab main2 muehhehehe

then disebab kan pengaruh ahiyin ni lah,semua jenis kol aku ignore muehhehe
pandai sngguh aku kala itu lallalala

sorg kwn aku ni,aku tatau nombor die,dier p p kol aku..no aku tak kenal mmg aku buat buduh je--baik tak hahhaha

so disebabkan aku buat buduh ngn dier,aku dapat sebakul bongok dari dier muehehheheh
rase bangga sebab dapat gelaran bongok tuh..


so aku tatau lah ape cite ngn menda2 sihir ni sebab benda tu cite lame..pasni kalo korg dapat kol atau mesej tulisan merah, pikir2 kan lah ape nak buat woke..

tapiiiiiiiiiiiii

jgn plak korg ignore page aku ni semata2 tulisan kaler merah plak muehehhehe
aku pakai ilmu pink k..baik sket dari ilmu itam mueheheh

ok aku nak mndi nak p solat jumaat

lalallalallaal................

Wednesday, February 17, 2010

untitled

sempena ari rabu yg berbahagia nihhh...

aku nak merasmikan kelancaran tmpat ngutuk,ngumpat,gosip,cite2 n sgalanye...

shoutbox ni macam2 kegunaan nye sbnrnye...


-leh pesan piza
-leh gosip
-leh cari jodoh
-leh tukar link
-leh bace ape org shout
-leh mintak no tepon
-leh ngumpat
-leh pinjam buku

pendek kate mcam2 leh buat tau

hahhahah

so dgn ini..

aku, parkbhuthe(ahmun) merasmikan kelabelan pojek yg menuntut aku untuk berkeja keras dlm idup ini..

aaaaaaaaa

ape yg aku merepek ni...

nak p mndi...

lallalalalla

ni seme salah dia!!salah dia!!

tada kaitan pon sbnrnye..

heheh donlot template baru..suke2

ni seme aku nye salah!!

sbb tak mndi ag

kan dah busuk satu rumah

tp aku tetap ensem sbnrnye

hehehhehehheheheheh

Tuesday, February 16, 2010

ahhhhh!!!

ahhh lega...lepas segala ape yg terbuku..mmg lega sgt ahhhh

muehehehhe ape yg lega!!!

actually aku dah delete one of aku nye entry--bahaya..


selamat..

blanK+kosoNg

APAKAH ITU MAKSUDNYE??
adei terbesar lak tulisan...actually aku baru kua dari page gengblogger hehehehe
dah byk kali aku usha..tapi tulah mementang lah aku ni jarang nak mengonlinekan diri time kuliah n praktikal,seme blank hehehe

pehal tah...anyway aku asik skudeng je page tuh,nak join tapi tatau muahahhahaha
nak login taleh..dulu kat page xfresh time seme otai2 ada pon salu jadi cam tu..

byk kali kena refresh page,login login login n login...last2 account deleted heheheh
ilang seme kawan2 kuh..

hmm balik satg usha balik page tuh,kalo taleh gak aku angkat tgn kibar bendera jelah..hahahha

---keepworking dg semangat sekali

winDow 7 uLTra 7

aku baru je donlod software baru ni---window 7 (actually bkn aku donlod tapi kawan ayah aku sbb lappy aku buat hal,mak aku ckp)

ok lah kalo compare dgn yg len aku lebih suke window vista even ramai yg cakap vista tak baguih..setakat ni aku still prefer vista,tapi tatau lah 7 ni cane kan rangkaian nye sebab aku tak abes explore ag..bace ape yg patot

so korg bace ape lah yg kat bawah ni:-

Windows 7 is the latest public release version of Microsoft Windows, a series of operating systems produced by Microsoft for use on personal computers, including home and business desktops, laptops, netbooks, tablet PCs, and media center PCs. Windows 7 was released to manufacturing on July 22, 2009, and reached general retail availability on October 22, 2009, less than three years after the release of its predecessor, Windows Vista. Windows 7's server counterpart, Windows Server 2008 R2, was released at the same time.

Unlike its predecessor, which introduced a large number of new features, Windows 7 was intended to be a more focused, incremental upgrade to the Windows line, with the goal of being fully compatible with applications and hardware with which Windows Vista is already compatible. Presentations given by Microsoft in 2008 focused on multi-touch support, a redesigned Windows Shell with a new taskbar, referred to as the Superbar, a home networking system called HomeGroup, and performance improvements. Some applications that have been included with prior releases of Microsoft Windows, including Windows Calendar, Windows Mail, Windows Movie Maker, and Windows Photo Gallery, are not included in Windows 7; most are instead offered separately as part of the free Windows Live Essentials suite.

Windows 7 includes a number of new features:
-advances in touch and handwriting recognition
-support for virtual hard disks
-improved performance on multi-core processors
-improved boot performance
-DirectAccess and kernel improvements.
-system using Heterogeneous Multi-adapter
-new version of Windows Media Center
-Gadget for Windows Media Center
-improved media features
-XPS Essentials Pack
-Windows PowerShell
-redesigned Calculator with multiline capabilities include Programmer and Statistics modes along with unit conversion.
-supports Mac-like RAW image viewing through the addition of WIC-enabled image decoders, which enables raw image thumbnails, previewing and metadata display in Windows Explorer, plus full-size viewing and slideshows in Windows Photo Viewer and Window Media Center.
-solid-state drives + new TRIM command
-Internet Spades, Internet Backgammon and Internet Checkers
-Internet Explorer 8 and Windows Media Player 12.
-able to disable many more Windows components:-
*Internet Explorer
*Windows Media Player
*Windows Media Center
*Windows Search
*Windows Gadget Platform

Control Panel
-ClearType Text Tuner
-Display Color Calibration Wizard
-Recovery
-Troubleshooting
-Workspaces Center
-Location and Other Sensors
-Credential Manager
-Biometric Devices
-System Icons and Display

Windows Security Center renamed to Windows Action Center (Windows Health Center and Windows Solution Center in earlier builds), which encompasses both security and maintenance of the computer

default setting for User Account Control in Windows 7 has been criticized for allowing untrusted software to be launched with elevated privileges by exploiting a trusted application

taskbar
-the Quick Launch toolbar has been replaced with pinning applications to the taskbar. Buttons for pinned applications are integrated with the task buttons--enable the Jump Lists.
-revamped taskbar also allows the reordering of taskbar buttons
-Show desktop icon/Aero Peek makes all visible windows transparent for a quick look at the desktop
-Aero Snap, that automatically maximizes a window when it is dragged to either the top or left/right edges of the screen
-window borders and the taskbar do not turn opaque when a window is maximized with Windows Aero applied. Instead, they remain translucent.

developers
- API with support for building SOAP-based web services in native code
*shorten application install times
*reduced UAC prompts
*simplified development of installation packages
*improved globalization support through a new Extended Linguistic Services API

colour
-color depths of 30-bit and 48-bit
-wide color gamut scRGB

video modes
-16-bit sRGB
-24-bit sRGB
-30-bit sRGB
-30-bit with extended color gamut sRGB
-48-bit scRGB

other features
-13 additional sound schemes
-new version of Microsoft Virtual PC/Windows Virtual PC available for:-
*Windows 7 Professional
*Enterprise
*Ultimate editions
It allows multiple Windows environments, including Windows XP Mode, to run on the same machine, requiring the use of Intel VT-x or AMD-V.
-supports mounting of a virtual hard disk (VHD) as a normal data storage
-the bootloader delivered with Windows 7 can boot the Windows system from a VHD.
-The Remote Desktop Protocol (RDP) of Windows 7 enhanced to support real-time multimedia application including video playback and 3D games, allowing use of DirectX 10 in remote desktop environments.

removed features
-Windows Photo Gallery
-Windows Movie Maker
-Windows Calendar
-Windows Mail


anyway try je window baru ni k..maybe satisfied even some sort of item have been removed..not really sure berapa byk item yg dorg dah removed,but korg leh lah check for it keyh...
use dis window and make comparison with the previous one..i`ve try and try to like it hahhaha..
kalo ada more feature yg bes sal window nih,inform2 lah kat haku woke..assignment lagi penting sbb nak exam muekekekekke

soooo yang dah donlot or bakal donlot or yg dah lame donlot tuh, ape pasaan korg gune window baru ni muehehhehe

---------

Monday, February 15, 2010

redLine

dah lame aku duk menghafal lagu ni..tak pas-pas dari dulu ekkekeke


and when people step out this redline ,
i will never let them to go ,
never laugh cos this is the dead end ,
it is my end for its start to go ,

and when people step out this redline ,
means no other place need to go ,
let the future past in the mean time ,
and the great night kill all alone ,

it was u .. call me and told me ,
help me up and shine up my life ,
it was u .. call me again till lonely aaaa ,
it was u .. call me and told me ,
blur my eyes and tell me to do ,
is was u told me the lies i always spoke ,

and when people step out this redline ,
i will never let them to go ,
never laugh cos this is the dead end ,
it is my end for its start to go ,

and when people step out this redline ,
means no other place need to go ,
let the future past in the mean time ,

and the great night kill all alone ,
it was u .. call me and told me ,
help me up and shine up my life ,
it was u .. call me again till lonely aaaaa ,
it was u .. call me and told me ,
help me up and shine up my life ,
is was u told me the lies i always spoke ,

it was u .. call me and told me ,
help me up and shine up my life ,
it was u .. call me again till lonely aaaaa ,
it was u .. call me and told me ,
blur my eyes and tell me to do ,
it was u .. told me the lies i always do .

last 12hoUrs---mid vallEy

last tempat kami p...mid valley megamall
tmpat ni tmpat lepak aku dri skolah g heheheh...

sampai je kitorg kat mid,ahhh lega sebab bebas dari cengkaman himpitan mat mat bangla hahhahah...kitorg trus p booked tiket
hah part ni aku suke...aini n pyah p tgk tiket while aku bratur...aishh suke nye..
dpn aku mamat ensem yg tinggi lg lampai..blkang pon same..yg depan aku ni sorg je,yg blkang ngn awek..

nasib baik aku bawak beg galas kalo tak ader yg free2 dpt hentakan siku percuma..mamat kat blakang aku ni,sehabis boleh nak dkt ngn aku..gile ape..awek dier takan tak pasan balak dier try nak seduce aku kot---hahhahah gile pasan...
aku jelak gak mamat blakang aku tu,cam shial je nak rapat2 ngn aku..aku kedepan sket,dier lagi mau sibuk rapat ngn aku..
pnggil cena baru tau

then pyah n aini join venture ngn aku bratur sambil borak2 bagai nak giler..aku kate kasik aku jln blkang mamat dpn aku..aku fobia ngn mamat sempit tuh...then jadi mangsa si pyah kecik tuh ahhahaha

tapi tu lah mamat dpn aku tu ader awek lah...comel,geram tgk awek dier heheheh..gebu,tomei..untung2..
then tg2 decide nak tgk cite ape,macam2 sbnrnye..sampai geram sgt,nak tgk cite tamil ngn cite pakistan hahahha

adnan sempit abes,toothfairy lewat sgt..last2 bli tiket universal soldier part2...
sape yg penah tgk cite ni before this mmg paham lah kan...
then aku puas ati sbb yg mubi tuh aku suke,dorg ok2 je heheheh

p lepak jusco..membeli belah celah menyelah...bli stokin,n bla bla bla lagi
takder pe pon..p solat asar..
6lebih dah ada kat dalam panggung,bes gak sequel cite ni...
2jam,tensen gak sebab bile nak balik hahhahah..anyway aku satisfied ngn cite ni ekekkeke

next p mkn--lapo tahap babeng...pekena nasi ayam claypot kat food court..pebret giler..bual2 n blah amik taxi..nasib baik mlm tu tak jem..ingat nak bli tako tapi sbb dah kinyang,tak jadi terus..

kitorg sampai dalam kul 2205 kot...hahhahaha tercapai gak impian mencukupkan 12jam outing tanpa henti hahhahahha

balik je..aku mndi n stadi n sempat lah bertegang urat kejap huhuhuhu

kul 12 aku dah lentok--penat

anyway kitorg have really great trip dat day..
arap2 lagi ramai leh join venture....

------

conT 12hoUrs---TimEs sqUarE

hehhehe mai sambung balik...

kuar je kitorg dari sogo tu,kitorg p lrt bandaraya nak amik tren p hang tuah..nak soping n tgk mubi kat sane..dah sampai sana aku jadi lah tour guide kat dorg sbb sblm ni dorg penah sampai ts nih tpi naik monorel..heheheh aku jadi tour guide aritu
patot aku claim duit lah kat dorg sebab aku asik bercakap+mengumpat heheheh

sesampai nye kami...aku actually kan dah lame tak jejak ts nih huhuhu so cam kerbau masuk bandar pon ader..kitorg cari floor nak p booked mubi dulu..2nd floor kot..ntah tak ingat..then q lah nak tgk mubi.cite ape----adnan sempit...dah lah berator panjang tak hengat..aku bet panggung dier mmg kecik lah kan..n sampai turn kami,kate nak tgk adnan sempit seawal mngkin tp dapat pkul 4suku kot...
deal je..n seat cam shial sbb dapat betol2 front+couple seat..so one of us need to be sit alone lah..n semestinya aku,sbb aku kan bayek hehehhehe--pasan
then deal lah ngn mamat tiket tuh,4suku seat 3org..berapa kena caj??----RM51+tax=RM52
giler ape!!!

hahhaha aku tye mamat tuh,awat mahal sgt..dier ckp kelas premium..ceh arap nak duit je...muke kitorg ni muke org kaye ke??kitorg ni bese je,arap comel,baik,peramah,pensenyum je muahahhahahah...n aku tye bebudak ni,n kitorg kensel je tgk wayang tuh...blah dgn maki hamun yg berbakul2 terhadap mereka2 itu hahahah

sooooo kitorg ape lg..soping lah!aku bli baju n buat label.tu je..si pyah kuar duit selama sejam n bli bag n jam kot..aini bli baju je..kitorg round bout kat ts n carik surau nak solat---kami kan beriman dan solehah hahhaha
siap lah bergambar seme..tapi kan,surau kat situ penuh then kitorg decide lepak mid n solat kat sane je heheheh

otw turun nk p sentral,terjumpa lah kedai ejen mencarik jodoh hehehhehe---ingat lenkali nak singgah hahhaha...kitorg kan minah2 tak laku muekekekekkek
mase nak bli tiket,abg tiket tuh ensem--tu je nak ckp heheh

tapi tulah,kitorg sampai kat kl sentral decide solat je kat situ..senang sket..
nak naik ktm,paham2 jelah padat nye macam ne..bebudak ni aku dah bagi pesanan terakhir sblm naik...
-simpan enset dlm beg
-nak masuk,bg org kua dulu
-kalo org tolak,dorg kena tolak balik
-kalo dah jadi sesi rempuh merempuh tu,join je rempuh org hahhahah

baik tak aku...n aku sonok naik ktm sbb masing2 melekat ngn mat bangla mane tah muekekkekeke...tensen,fobia,takot sbb dorg ni ader yg merbahaya..

nasib tader mamat ensem kalo tak ishhhh hahahhahaha
keliling aku pompuan kecuali tepi dpn n blknag aku--???$%#$#%&^*&
hahahahhahahha

------

oUTing 12hours-masJid jamEk

muehehehehhehe bile pikir balik cam poyo je outing 12jam..tapi tu ar hakikatnye heheheh..aku bawak kengkawan aku yg due org tuh p kua jln2 explore kuala lumpur kuh yg tersenta nih..penat mmg penat tapi shiok walopon niat yg nombor due tuh tak kesampaian hehehhe...ape niat tu??kami je taw..girls stuff!

kitorg p bertiga je..actually aku mmg tak ske kalo outing,ganjil..maksud aku not enough kapel lah kan...mesti ader yg cicir..aku mmg tak ske
anyway it can be setel sbb aku ni jnis yg consider sket sbb kl ni aku yg punya muhahahahhahaha----gile takbur!!

actually sehari sblm tuh ada krisis sket,ingat tak jadi..kalo tak jadi aku plan nak tdo sampai ke ptg ehhehehe..tapi jadi gak..nasib aku habis tak sampai satos---kot lah
disebabkan aku outing 12jam ni lah aku gadoh ngn mmbr aku pukul 2245hours..tensen gak
tapi dah setel pon..

aku tak ingat pon bile p tapi dlm 2hari pas dpt elaun kitorg kuar outing ari sabtu.. kuar dlm kul 10 gtu,smpai kolej kul 10mlm muekekekkekekek
sehari sebelum tu dlm kelas juz plan bodo2 je nak outing 12jam tak tau plak buat sungguh hahahha..anyway bes

first trip kami---masjid jamek..nak p sogo n usha tudung..jln2 je.member aku bli tudung..aku cam bese-penjimat..disebabkan tak sarap sebelum kua,kitorg sarap+lunch kat kepsi dkt ng pustaka minerva..aku order xmeal twister,yg lg dorg tuh xmeal kot..ntah hahhahaha..quite lambat servis aritu,tatau napa..aku kalo dtg lepak masjid jamek,mkn gak kepsi before tapi tader lah lembab macam aritu..siap macam nak tegang urat je staff kat situ..aku menten kool hehehhehehe

duk2 mkn tu,borak2,dtg lah sorg old folk ni--pakistani maybe..dtg mntak duit nak mkn..aini tye aku nak kasi ke duit,kalo aku kasi je..bagi lah rm2..tau bukan seme leh caye sbb kdg2 org yg meminta ni lagi kaye drpd kita kn..tapi sbb aku berpegang pada -memberi lebih baik dari menerima-aku suh aini kasi..heheheh bukan duit aku wakkakakakkakakak

oleh sebab aku terlampau kenyang,apehal tah..aku decide nak buang twister aku tuh yg baru mkn 3gigit je hahahah..membazir,name pon kawan ngn setan kan hahhaha
then aini lah yg tukang abeskan..selamat duit aku

n then kitorg gerak p sogo..jln2 sambil mata meliar kiri n kanan ekekkek...tengok ape??adalah!!! hahahhahahah
dah sampai,usha baju kat bawah,yg penuh ngn manusia2..tak kenan naik eskalator..p cari baju..peh rambang sungguh mata hamba!
aini ilang kemana,pyah folo bontot aku hehehhe..jln punye jln sampai kat satu site ni, JEEP!!tensen betol...kenan ng satu baju ni..mmg lawa tak hengat..harga pom lawo gak ekkekeke..so ape yg mmpu aku buat ialah,p try je baju tuh..melaram sorg2 dlm fitting room tu hahahhahahha

aku kenan ngn long sleeve sbb aku kan muslimah terbaik muekekekekekke..but yg aku try p fit up tuh--rm62 somethin heheheh..terbeliak gak nak membayo...
yg long sleeves tu emmmm satos gak ar rege nye huhuhuhu..no sen no talk hahahhaha

nothing yg kitorg dpt kat masjid jamek..tapi exercise gak lah kan hahhahah
soon ader wit lebeh nak bli gak baju tuh heheheh

---sbnrnye aku sempat bli kain nak buat baju raye..ehheheheh

Legion

sapa dah tinguk cite ni n bersetuju ngn aku???pesong akidah sungguh cite ni..even org kate benda bese je cite ni tp kalo tak pikir betol2 kompom leh pesong huuhhu
actually aku sgt2 tak puas ati sebab duit aku rm7 melayang sebab cite ni uwaaaaaaaaaaaaa tak beh langsung...

more to religious ar cite ni..kalo korg yg dah tgk cite ni,kalo pasan lah...
cite ni ader sangkut paut sket ngn cite nabi adam,nabi nuh n nabi musa...n kalo korg leh detect more than that,its good actually...

aku mmg langsung taleh trima cite ni...sebab nye dier involve Malaikat, Tuhan, Nabi dan Agama...such insane bg aku

legion or mmbr aku kate roh jahat...jalankan tugas dorg untuk musnahkan manusia atas arahan nya sebab tuhan dah naik menyampah atau kecewa dgn manusia...ada ke gitu??
so korg pikir2 kan lah k

yg plan nak tgk,baik tayah...harap promo je lebeh padahal bese je walopon agak leh tahan gak..juz pastikan korg leh pegang ngn iman n akidah korg k..

hmm aku malas nak ulas cite ni sebab aku mmg tak ske n such insane thing todo...
bek tgk cite len yg ok even jln cite ntah pape hahha

---hate!

Saturday, February 13, 2010

aiyem like frog under coconut!!!

heheheh well people,i`m back again...quite miss so much my lappy!!almost insane cause of the f#*0 exam...well i can get thru the damn exam suksesli hahahah...
love to spottin but all missed,f*%^ it!!

anyway i frust tahap babeng gak ah sbb sem lepas aku shock giler sbb pointer aku drop bagai nak gile!!!!uwaaaa nak nanes pom ader...siap kena p jmpe principle ag hahahah...dier tulis note sebelah name aku---MALAS AND KUAT MAIN hahahha siot giler..
macam nak kena aim je nnti hahahah

sepanjang tiga mnggu aku tak mengadap lappy aku,aku banyak on9 gune enset ataupon lepak library time p stadi..tu je..
theres too lot to be stori mori but lani aku tgh flu arhh..giler spoil!!

banyak benda jadi sepanjang aku kat kolej huhuhuhu
-kem kat pangsun 2hari semalam
-blood donation till member aku anemic hahah
-jumpe pengetua
-exam
-stadi
-kepsi and mcd dua minggu bagai nak giler
-group posting baru
-ujan time lepak uia
-jog jog n jog
-degree student
-kawan becoming seteru till when haha
-am n wana
-legion
-amcorp--mcflurry n uncle chillies

life mmg besh tapi tulah siot je sbb ader exam..will stoli moli soon keyh..

----flu+stomach ache= damn!

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer