Saturday, November 20, 2010

huarghhhh!!

huhuuh baru je bgun dari tdo..well otak dah shot beberapa wayar sejak beberapa bulan yg lepas.. aku ase cam org gila je bile stat balik mengarang ayat yg agak ntah pape kat page ni..tap tak kisah lah sbb aku ni mmg jnis tatau malu..eh yeke

lupe kan je...aku memblogkan diri aku ni pun bukan nye lame..akan tenggelam timbul jugak...sebelum ni aku meng hibernate kan diri aku sendiri dari memblog..motif?? bz la weh..giler pnye bz..kalah pemdana memterin..plus byk masalah yang berkontena dlm kpale aku..

tapi tu ar..aku duk je keep poblem ni...takot gak jadi sesuatu..meletup!!! seme kena maki dgn aku nnti ni hahahha...

aku still tak dapat mood utk blog walking ke tulis blog ke komen blog ke ape ape jelah..gile punye sengal aku skang ni..tnggu je lah aku cuti sem maybe aku akan mehgadap je menda ni hehehe..
yang penting aku dah delete akaun mukabuku aku..nape??sbb nyeee........................

tu lah..hahaha time to beradu lah weh..tak sabau tunggu cuti weeee...

kroh kroh kroh...

-ah tuck

0 0 kwn saya yg poyo tapi baik:

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer