Saturday, January 3, 2009

Ampeh!!hhehehe

KLCC,memang dah lamer giler aku tak lepaking kat saner....macam bodohnya aku aritu gi klcc ngn memember aku hehehhe yelah kan dah lamer tak lepak sane,means dat aku ni bukanlah kaki lepak sangat kira cam beriadah jerkebetulan aritu ader PC Fair kat KLCC so aper lagi aku ngn bebudak nursing ni gi sane ar, menjamu mata smbil dorang membeli aper yang patot dibelikagum giler lah sebab lamer gak aku tak jejak kaki kat KLCC ni,korang pon tau kan KLCC ni ramai bebudak yang.....sendirik paham jelah yer..tapi aku bukan label semua orang yer,siler highlight dis one.......
memang ramai giler lah masa datang KLCC aritu,tapi bangang lah kan kalau aku cakap KLCC pernah terkurang pengunjungnyer hahahaha...anyway aku pegi KLCC dengan berbekal kan RM50 sahaja..heheeh tengah kegawatan ekonomi beb,elaun tak masuk lagi...kitorang pegi berenam..semua pulang dengan gayanya bersama pendrive masing masing kecuali aku yang hanya mampu menengok sje dorang shoping sakan tapi takdder lah sakan sebab beli pendrive jer hahahah...aku jer pulang dengan tangan kosong...korang mesti singgah punyer lah PC Fair ni tiap tahun,kingston bagi aku jenama pendrive yang paling murah pernah aku survey...aku rasalah sebab aku ni kira observer gak ar hahahahha..aku bajet nak nak mesti ader mamat nak ngurat aku tapi ampeh seampehnye hahahahha dah tak berapa nk lawo nak buat macam maner heheheehhe...kitorang berlima berpecah,aku ngn member aku aini pusing tempat tu..lagi 3orang wana,eika ngn shara gi cucuk duit,nak soping punyer pasal hahhahah...aku ngn ani jalan jer lah berdua..tempat tumpuan tentulah kat tempat antivirus dan broadband...aku minat kat satu booth ni jual antivirus untuk 3 users,murah lak tu....aku nak beli,tak silap aku rege dier RM63 ringgit,aku bawak RM50???hmmmm apa macam yer????kena utang RM-13 ar hahahhaha....nak balik pon nanti takder duit kakakakak,so aku pendamkan lah dalam hati nak beli menda alh tu....printer pon kena tutup mata ngn telinga jelah,murah nak mampos RM99..nak tercekik aku rasee,sebab aku plan nak buat bisnes kat kolej,tapi tak tercapai akal lah weh...hhuuhhuhu sedih giler then aku n aini proceed kedepan,tengok broadband,minat izzy broadband tapi area KL kompem2 aku tolakkk,tapi aku paling berkenan ngn celcom broadband,dah lah comel macam pendrive kiter tu,sweet giler,coverage pon boleh tahan..celcom,kompem wide coverage kan...tapi macam bese free2 jer dgr ceramah yang sengaja diundang tu,kompem tak beli...buat pedih telinga jer tapi azam aku nak beli gak broadband tu even aku dah ader maxis broadband hihiihhihihiihihhiih
dah abes tu kitorang lepak kat tepi tasik,tenangkan pikiran jap lagipon member aku aini ngn shara tak pernah datang KLCC,aini orang kedah shara orang pahang so sekali sekala bawak dorang jalan jalan...sonok giler dorang terutama tengok air pancut tu,bagi aku bese jer benda tu heheheh...masa ni lah kitorang terserempak dengan doremon,wira ngn syikin...wira beli laptop,bagos gak kan...doremon tu asik lah kata jangan bagitau sinyu yer,raser cam nak sekeh jer paler lutut dier tu duk asik ulang benda yang sama...aku ni bukan nyer kaki gosip atau kaki repot nak gitau sinyu tutapi naik menyampah gak lah kan,banyak keje lagi kitorang nak buat selain nak merepot hal doremon tu kat sinyu...kitorang bukannya rapat sangat ngn doremon tu,tergedik gedik je lebeyh hehhehehehe kitorang aper lagi, posin maut lah duk lepak kat depan tasik tu sebelum gi makan...memang posing maut llah tapi tak maut mana pon...dah pakwe takder aper lagi memang posing sesuka

suki kitorang lah memandangkan memang single single belaka hahahhaha...

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer