Sunday, November 29, 2009

hiyahhhhhhhhhhhh!!!! exam time

heheheh arini mlm ni aku kena pulang ke sangkar aka balik kolej daaaaaa.
uwaaaaaaaaaaaaa ngok ngek betoi nak balik kolej..
sok dah stat stadi week aku tak reti2 nak stadi adoiyaiiiii

keje keras lah nmpaknye aku kali ni......dekan sem ni kompem tak dapat macam sem lepas uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa....ape nak buat
nasib paper aritu tak kantoi...
tak kantoi pon name naik ampeh betolll!!!!

so mid disember aku online balik...nak tgu tokmoh download kan cite yang aku suh dier cari tu ekekekkeke...
pader kengkawan seme yg nak exam ke, spm ke stpm ke gud luck, do the best...
so mid disember leh enjoy sampai puas, panggung kat sunway,mid valley n times square akan jadi tempat beta beradu sepanjang beta bercuti sem ni wakkakakakak...

bebudak bearshare yg nak final gud luck k...arefique nnti tolong aku pasal cbox ngok ngek tu eh ehhehehe...
aku not blogging sampai mid disember ni sooo arap korg windu aku wakkakakak

examm haters ni!! heheheh

-hidup ni mmg palat tapi esok masih ader hehehe-
salam exam dari dewan exam
wakakakak

parkbhuthe[mun]

Saturday, November 28, 2009

c box

heheheh baru nak try tp disabled lak.... so diharap incik tataopape leh tulun aku
wakakkak

arefiq tulun aku!!!!!!

sekian sesama

penyumbat telinge!!!

uwaaaaaaaaaaaa mp3 ku buat hal lagi...mp3 aku majuk ngn aku, dier tamau on9 lak ampeh...rase sepi je taik telinga aku ni nak dgr lagu..
sedih sangat...aku tatau ape salah aku terhadap mp3 aku tu

selalunye mp3 aku ni tak majuk lame mane dlm 2,3 ari je..ni dah dkt nak 2minggu uwaaaaaaaaaaaaaaa..

aku tgh sabr menunggu ni supaya mp3 aku idup balikk...masih mengharap lagi ni..kalau tak idup sebelum pc fair bln doblas ni kat klcc tu jgk, mmg bli baru lah jawabnye heheheh...

ape ape pon aku tetap sygkan mp3 aku tu sorang ehheheh

luv u mp3
wakakakakka

---cedihh

Thursday, November 26, 2009

i`m ninja--- the ASSASSIN

heheh tajuk gempak macam tak gempak je pon kan...anyway kemarin aku n kawan2 aku p midvalley nak tgk mubii...
1st choice nak tgk 2012 tp sold same gak ngn jennifer body tu..n dis cite jadik 3rd choice kitorang
puas ati!satisfied sgt2!!!

actually aku tatau pon same pelakun dier,sekali hiyahhhh NAME SAYA RAIN daaaaa hahahahh...suwit+macho+gagah+6th packed= pakwe aku ar tu ekkekek.... mubi aku amik kul 6.15,dlm kul 8pm dah abes dah pon...saspended gak cite ni sebab beselah kan, ninja mesti ade potong2 kehel2 kan...perot aku pon naik ngilu..

action dier bes,step ninja die baguih pitching pon tak larikk heheh..cite ni byk gak flashback mase zaman dier follow ozunu dulu.. ozunu ialah ape ye aaaaaa suku ninja dorg lah..bapak dlm suku ozunu ni bkn bapak betol dorg macam bapak angkat lah tapi jenis strict forward ar heheh bapak ozunu ni macam piih kasih je dgn si rain ni tp yakin dgn kebolehan mamat ni ar..etensyen ye rain ialah raizooo ok..dlm suku ninja ni ader ramai ahli so dorg seme macam adik badik lah tp dorg kejam sbnrnye..raizo ni tak disukai oleh sorg bro dier dlm suku tu..ape kenamenye tah aku pon lupe..

then ader satu part tu raizo dah besar,ader ar bnda dier kena buat and nak approve kan dier adalah suku ozunu sejati dier kena bunuh sorg adik badik dier(pompuan) sebab pompuan tu cube larik dari suku dorg tu..raizo ni jnis ader ati gak ar sbb dulu dier ni maybe suke kot ngn sorg pompuan gak dlm suku tu tp kena bunuh dah..aku ase since that day raizo jns tak ske mmbunuh tnpa sebab..

mase flashback kan sedih sbnrnye huhuhuh sedihhhh...n ader some part yg agak lawok gak ar tp taleh lawan lawak ujang ehhehe...and next nye dier nk kena protect satu pompuan ni, mika namenye..sbb kate raizo mika ati nye istimewa wakkakakak..plot cite ni beh so mmg kena tgk lah...

lupe nak gtau
assassin tu pembunuh..kira suku ozunu ni di train untuk jadi pembunuh n ikot ckp bapak dorg tu.. NINJA ASSASSIN ninja pembunuh....

rating 4 kot heheh

.....dari GSC MIDVALLEY MEGAMALL

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer