Sunday, March 20, 2011

bukan semua cantik subjektif


vedio ni aku share dari matluthfi nye youtube..thx :)

Sunday, March 6, 2011

Nuffnang



asalamualaikum..heheh aku ase cam dah lame je tak berbelog

mmg tiap kali aku nak menaip tu je modal aku cakap hahahha sbb mmg betol pon aku dah lame tak berbelog..jari ni kelu ar nak menaip.semacam malu thap lembu beranak dah ni ihhiihih


hah kenal tak logos ni hehehhe...






well td aku login akaun Nuffnang aku,
then nak tgk lah statistik stalker aku..tapi ntah ape kena ntah taleh nak tgk..nak klik button the mutton pon taleh..
awat eh Encik Nuffnang?? adakah encik nuffnang nak bg seprais kat aku??ntah nye... nasib aku ni jenis menyerah n redha je kakkakakakak



tak kesah ar..jnji cik baby aku de ag lallalalalalla





blogger-emoticon.blogspot.com

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer