Saturday, April 17, 2010

jum exchange link

korg letak jejari macho dan halus korg tuh atas keyboard korg..

then taip url web korg kat sini

so kesimpulannye leh lah aku trus masuk page korg dgn senangnye

kehkehkehkehkehkehkehkehkehkehkehkehkehkehkehekhe3kehkehkehjekehkehkehkehkeh

amenda tu pukau??

salam

semalam aku ada bukak Alkulliyah kat Tv3 tu..tajuk semalam tentang pukau atau hipnosis..korg ada tak tgk semalam??ada tak??

aku kagum sebenarnye dgn encik ape tah name tu,dier tu cam ahli ke ape tah persatuan hipnosis malaysia(kalau salah tolong betolkan)..dier mempengaruhi fikiran bahan ujikaji dier semalam..encik musli kot hehehhe

mmg ape yg dier buat nampak real sungguh..takkan lah nak tipu kot kan..but hipnosis atau pukau sgt kuat kuasa nya hingga mmpu mengawal pergerakan,pemikiran seseorang..
sooo sendrik pikir lah k baik buruk nye...

pukau atau hipnosis ialah teknik penguasaan diri dgn mengontrol orang lain dgn cara menidurkan org yg sdng sdar atau mengontrol pikiran org dgn tenungan dan kdg2 dgn hembusan.

Teknik hembusan termasuk dlm salah satu cabang ilmu sihir dengan kekuatan kuasa hembusan yang dikaitkan dengan asosiasi (perhubungan) dengan makhluk halus, maka berlaku penguasaan sepenuhnya atau sebahagian ke atas seseorang.

semua ini bertujuan melakukan segala jenis keburukan bg tujuan kepentingan diri atau membalas dendam atau tujuan2 yg lain...sebenarnye byk maksud atau objektif atau ape2 je mereka2 ini melakukan pukau secara tidak mengikut syarak tekan
sini

orait jom tgk maksud hipnosis plak.....
ianya adalah kaedah utk mncpai minda spara sdar secara langsung.semasa kita berada dlm keadaan tenang atau hipnosis, aktiviti minda sedar akan menurun tetapi diri kita masih sedar.

masa inilah minda separa sedar menjadi dominan dan lebih berkuasa daripada biasa dan time ni lah masa yg sesuai utk memanipulasikan minda separa sedar utk berfikir dengan cara tertentu begantung kepada cara tukang hipnosis tuh memprogramnya.tekan
sini

aku ada bace satu artikel ni..klik sini

leh lah amik langkah berjaga2..sebenarnye benda ni selalu jadi tapi tu lah org tak penah nak serik..

ape yg aku boleh konklusi kan ialah...
pukau dan hipnosis adalah 2 perkara yg sama,maksud yg sama cuma tujuan yg berlainan..
pukau lebih kepada menguasai minda bg kepentingan diri dan tujuan2 yg tak elok sementara hipnosis pulak ialah memanipulasikan minda separa sedar seseorang bg tujuan memulihkan keyakinan atau ape aje bg tujuan kebaikan

dapat tak ape beza antara kedua nye..

trimas pada link2 yg telah aku jenguk tuh..
heheheh lenkali leh lepak ag..

~mun

Friday, April 16, 2010

fix u fix me fix us fix someone but somehow someone will fix us

salam...
cik mun in the web hehhehe..aku dah tukau lagu..amcam minat coldplay dak??lagu lame ni cam bawak meaning something tapi aku tatau amenda meaning tu hehheh..

erm sebenarnye kan, since aku jaga nenek aku tu aku tak p dah tgk dier kat spital.. atas alasan ape??bia aku je yg tau..walaupun sakit tapi tempuh kan je..

baru2 ni kire kemarin punye semalam,nenek aku atau aku panggil wan dan meninggal dunia ceh ayat giler skema..actually dier meninggal sebab paru2 dier dah rosak abes..taleh pakai dah..

sape tak sayang nenek kan..aku sayang wan aku..walopon bukan cucu kesayangan aku tak kisah pon sebenarnye..

n mase dier meninggal tu aku ada kat kolej n nak p keje..menangis aku mase kol ayah aku..but aku taleh balik time tu atas sebab2 tertentu..

hmm macam shock jgk tapi Tuhan lebih sayang kan dier...

kepada sesiapa yg meroko tu berenti lah k..korg tak sedar benda tu sebenarnye membunuh korg..bunuh secara perlahan2..

walopon ada yg sedar aku tau ketagih punye pasal...

tak sayang diri korg, sayang lah org yang sayang korg

~mun

macho sungguh beliau

well aku baru je lepak blog en mimpi pap sini..
beliau kan penggitar tegar..yeke en mimpi?? hehhehehe

papehal pon aku dah donlot lagu ngko kat 4shared.com pap sini

mantap sore anda khas utk baby nye itu kakakkakakak

bukan mau pomot ke hape tapi aku sebagai bro yg macho jugak, minat ar lagu yg dier nyanyi(bukan sore) hahahhaha

soooo aku sokong en mimpi kalo nak jadik penyanyi secara kecil-kecilan ihhihihi


-gaya org yg macho

Saturday, April 3, 2010

overnite kat HKL

nenek aku kena paru2 berjangkit...lani wan aku ada kat HKL..

kebetulan aku balik ni, aku p lah jadi sukarelawan yg comel utk jaga wan aku mlm ni

muhehehehehhe

baik tak aku..

soooo

aku harap..

pagi esok ada dokter yg ensem, baik, kaye,beriman dan hormat org kejut aku pagi esok muahahhahahhahaahahhahahaha

nak p get ready p spital mlm ni...

on mobile jelah aku mlm ni..


perasaan:: comel nye aku ni



zasss p HKL............

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer