Saturday, April 3, 2010

overnite kat HKL

nenek aku kena paru2 berjangkit...lani wan aku ada kat HKL..

kebetulan aku balik ni, aku p lah jadi sukarelawan yg comel utk jaga wan aku mlm ni

muhehehehehhe

baik tak aku..

soooo

aku harap..

pagi esok ada dokter yg ensem, baik, kaye,beriman dan hormat org kejut aku pagi esok muahahhahahhahaahahhahahaha

nak p get ready p spital mlm ni...

on mobile jelah aku mlm ni..


perasaan:: comel nye aku ni



zasss p HKL............

8 0 kwn saya yg poyo tapi baik:

fatin said...[Reply to comment]

semoga berjumpa dgn ciri2 doktor yg diingini itu..hehe :P

parkbhuthe said...[Reply to comment]

muehehehh fatin amin...

dlm mimpi je kot... muhahhahhah

inciktaktaopape said...[Reply to comment]

cheit...
ni nak temankan nenek ker atau nak tgk doktor hensem..??
ha!!!

soffya cik bulan said...[Reply to comment]

bgus2.
akak pnh lalui ni..jg atok kt spital.sebab kencing manis teruk sgt pas raya.
yang heran., org lain jg satu mlm je..time akak, dia mtk dua malam..hoho.layan jelah..syg bebenr dgn aku ye tok?

parkbhuthe said...[Reply to comment]

muehhehehe jln2 cari jodoh lah..

afiq--its more like cari jodoh n cuci mate kekekek

kak soffya--hahah layan je..name pon cucu tersayam..baru tau loya nye tekak mamdi kat toilet spital n lenguh2 bdn jga org ats krusi kenduri muehehheheh

blogermanz said...[Reply to comment]

memang comei pon tuan punya blog nie.. :)

mie said...[Reply to comment]

doktor hensem ada kat sini..
xdtg keje hr ni..
demua pakcik2 doktor je yg ada

parkbhuthe said...[Reply to comment]

blogermanz---hahahha aku macho ah

mie--anda ensem??yes aku nak kenai muehhehehe

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer