Sunday, March 14, 2010

nickname setakat ni selama aku idup selama 20 taon

muehhehehehhehe suke lah arini sebab kena balik kolej buruk aku tu mlm ni...rasa nak p bakar je kolej aku tu ngn lilin

anyway lupe kan semua tu...sebab mmg dari dulu ag aku nak memberontak secara sopan dan santun muehheheheh

hmm korg mesti ada nickname atau name panggilan atau name comel atau ape ape je gelaran yg
-kawan2
-family
-jiran2
-gf/bf
-nenek/atok
-makcik/pakcik
-adik beradik
-cikgu skolah
-cikgu tuisyen
-member memasak
-member sepejabat
-member sekolej
-member sekolah
bagi kat korg kan........

kadang2 bukan seme nickname or name panggilan yg bleh diterima sebab kadang2 ia nya macam menghina muehheheh

bagi aku benda tuh cam lawak je kan

tapi kena ingat yg bukan semua leh terima name2 comel tuh muhehheheheh..
aku sendirik banyak nickname yg kwn2 aku bagi..ape motif?? aku tatau

-ikan yu
-sepet
-muncit
-munyit
-munbun
-kelimun
-munmun
-mun toek
-munly
-muni
-albinos
-parkbhuthe
-straw dipotong beri
-straw
-ahmun
-muntun
-tuntun
-nira
-kakak
-kak ngah
-angah
-munlight

adesss ase nak tercekik n meroyan ngn pemberi name2 pelik kat aku...
aku taleh say kat dorg sebab nnti lagi banyak nickname aku muehhehehehehhe

incik memot aku ni kate dier suke name aku yang cam bese tu..aku pon suke name aku ni


hehehhe ailaik...

so korg ada gak ke nick name yg comel ke,yg cam shial ke, yg macho ke??

actually aku dah get mad in using emoticons from sweetim hahhahahah...


aku rase sgt ensem

5 0 kwn saya yg poyo tapi baik:

saya_arief said...[Reply to comment]

comel seyh batman tuh..

parkbhuthe said...[Reply to comment]

wahahhahah tu lah aku yg sebenarnye

Makiko Saba said...[Reply to comment]

hye =D

Layout & entri yang comel. Manusia begitu la, bila diberi nickname tu tandanya something special to be remembered.

Anyway, I never had experienced on being given so many nicknames. I think selama hidup almost 3 dekad, among family semua orang panggil KAKAK, and outside semua panggil by my name. Kat ofis now ada 3 org by same name in same dept - pening juga la...hehehe ;)

http://makiko-saba.blogspot.com/

hans said...[Reply to comment]

hahahaha
banyak giler

soffya cik bulan said...[Reply to comment]

tkpela..comel namanya tu..he

dik, tulisan beso sgt..besaukan sket buleh..he

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer