Friday, April 16, 2010

macho sungguh beliau

well aku baru je lepak blog en mimpi pap sini..
beliau kan penggitar tegar..yeke en mimpi?? hehhehehe

papehal pon aku dah donlot lagu ngko kat 4shared.com pap sini

mantap sore anda khas utk baby nye itu kakakkakakak

bukan mau pomot ke hape tapi aku sebagai bro yg macho jugak, minat ar lagu yg dier nyanyi(bukan sore) hahahhaha

soooo aku sokong en mimpi kalo nak jadik penyanyi secara kecil-kecilan ihhihihi


-gaya org yg macho

1 0 kwn saya yg poyo tapi baik:

anisalya said...[Reply to comment]

en mimpi bukan setakat penggitar tegar tp jiwang dia bolh thn ek? ekekeke...

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer