Monday, December 8, 2008

Everton VS Aston Villa

heheh giler bola punyer pasal...aku on9 sambil usha astro812,ader live game...aston leading 2-1 cool giler game dorang,tapi kan tah macam maner everton leh samekan position,equalizer laks tensen den tapi tu pon goal maser extra time...but Young jaringkan mata ke3 buat aston COOOOLLLLLL beb hahahh last minute goal..tapi memang game malam ni memang bes tak bosan langsung sebab both team main sungguh2...congrats aston!!!
next game support team lain lak hahahhahah

0 0 kwn saya yg poyo tapi baik:

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer