Friday, December 25, 2009

my hols tilah dirembat oleh kwn2 kuh!!

aaaaaaaa hmmm bese nye kami kwn2 kat kolej akan plan baik punyer untuk setiap cuti sem kitorang...pehhh bayek punye plan.ko bli tiket time ni waktu ni,kite p naik kaki,nnti bawak laki,jgn lupe masak kari ahhahah
tah pape tah plan...bikin gempak semalaya kunun hahha..our plan p jengah n terjah teluk batik nun kat perak sane tuh..kunun nak men ayo laot,nak men kejo2 kat pantai..
nak kuntrul segala jenis ayu dpn mat2 ensem wakkakak

aku sian kat si pyah huhuhu dah bli dah tiket dari umah dier tuhh..bapak sian dier..tapi aku lagi sian kat dirik aku sndirik sbb kitorang kena pakat ramai2 bayo balik duit si pyah tuh...adoiiiiiiiiiiiiiiiiiii abes duit aku...
quite bengang gak sbb jnji macam2 last2 tak jadikkk..ni membuatkan beta hangin huuhuh
tp ape nak buat kwn gak..tp bile pk balik bese lah kot org melayu kan,jnji taleh nak pakai.

last2 ape nak buat??aku terbongkang kat umah..menjadi suri umahh n terbongkang dpn tv hahhaha anak dara ape jenis pon aku tatau..
anyway aku dapat gak jenjalan ngn mak pak aku heheh..holiday ngn dorang besss sgt hehehe

soo aku arap next time dorg plan,jgn lah jadik macam ni..fobia nak oliday ngn dorg dah hahahha...juz pegang pada jnji dah cukup bg aku

...........

2 0 kwn saya yg poyo tapi baik:

inciktaktaopape said...[Reply to comment]

tebongkang jer taw!!!!
hahaha..
sian kowang...
xjadi ha plan nak becuti kan..~~

parkbhuthe said...[Reply to comment]

ahahhaha tau takpe beb..terbongkang secara tak senon betoi ahhaha tapi takpe aku p hols ngn famili aku tau
heheh

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer