Sunday, February 21, 2010

suamikUh, Torres kirim salam Rindu hmm

salam--rase alim lah plak tapi memang kena kasik salam..

ni entri aku yg kedua aku kasik salam mueheheheh...

somikuh itu... ahmad fernandoly torres bin abdullah telah mengirim salam sayang kepada aku melalui pos laju Malaysia.. di dalam sampul tuh, somi ku kirim sayang dan juga wang sebanyak RM50 ratus ringgit dan seutas jam dinding jenama estee lauder..

aku tak mintak pon sebenarnye..lalu aku menelipon somi ku yg berada di tmpat yg jauh itu- Taiping

aku tepon trutt trutt

"halo abah."

fefe menjawab::

"halo sayam ku anje..ape kabar kamu disana??abah amat merindui anje disana..abah sekarang berada disampin isteri abah yg lagi satu ini..beliau sedang nyenyak tido di dada abah"

aku menjawab::

"amenda ni abah?jgn cuba cerita apa yg korg buat ok!! I tak minat nak tanya! anje hanya nak kepastian pasal kita..dan kenapa abah hadiahkan seutas jam dinding?"

lalu fefe menjawab::

"tu sebagai rasa kasih dan sayang dan cinta abah pada anje selama ini anje.abah amat mencintai anje, abah...........(perbualan kami terpaksa di senset kan)"

aku kata ag::

"sudah lah abah..anje tatau ape nak kate lagi.kita berpisah sudah ye."

fefe jawab::

"tapi abah sayam kan anje lagi..anak kita, Epal tu macam mana?abah nak kita bersama..abah bahagia dgn anje dan isteri abah ni.abah nak kedua2 nye anje"

aku dgn rase rendah diri menjawab::

"shialan punye laki!! weh ko punye suki je nak due2..epal tu aku leh jual lah kat paso..dier tu buat mkn je lah!! ko sorg yg dayus!tak gune!shial!khinzir!"
(ni bukan ayat penulis sebenarnye)

fefe termangu lalu menjawab::

"abah macam tu ke anje?abah mntak maaf ok.bukan pinta abah syg.."

disebabkan perbalahan kami berlarutan sampai minggu dpn, aku terpaksa senset lagi sbb mengandungi ayat yg tak sepatut nye kua..(bukan ayat penulis dan anje k)

soooo

aku masih menanti perpisahan kami...

dan

perkara yg sebenarnye...aku nak naik gila sebab malam ni aku kena balik kolej mangam tuh!! arghhh #^%^&&#(...aku nak je tulis segala jenis carutan tapi ma aku pesan::

"anak dara tak elok mencarut"

mmg betol pon kan..aku pon lalu insaf..sekejap je,kat kolej start balik muehehehhe.. sok pagi start briefing untuk praktikal aku selama lebih dari tiga bulan!! tiga bulan!!%&^&

isnin,start praktikal!!antenatal clinic,post natal ward n labor ward!!
aku sgt2 takot sebab staff kat situ sgt lah garang..huuhhuhuhu hilang taring aku sebagai seorang otaimer hehehhe..

mls nak buat entry yg cambesh sebab tadak idea n aku dah lame tak bace news..uhhuhu hmm ada mase aku update blog ag,kalo aku lepak library yg tadak ekon tuh(%$#*)..

hehehhe blogger ada ke mat rempit??kalo ada, korg eksiden nnti masuk lah hospital universiti keyh...aku jaga korg nanti muehheheheheh

praktikal,stadi,melepak,makan,joging---rutin untuk next 3bulan

-hospital universiti
-tasik taman jaya
-amcorp mall
-UM
-mid valley

muehehheheh blom ready nak meng hactic kan diri dgn segala menda yg macam nak gile ni...bersedia menjadi org yg semakin gila muehhehehe..

nnti aku blog walking ag keyg...seminggu sekejap beno

imawari10@yahoo.com (ym,ms)
parkbhuthe@gmail.com (fb)

aaaaaaaaa pomot ke??pomot ke??tak kot...(dlm ati kate ye) tak pon sebenar nye

muehehehhehehehehehehehhehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehhehehehehehehehhehehehehehhehehehehehehhehehehehhehehehehehehehhehehehehhehehehehehhehehehehehehhehehehehehehehehehhe

4 0 kwn saya yg poyo tapi baik:

pyahpunyerfikiran said...[Reply to comment]

suh mat2 rempit masuk ward 8U tim ko posting ti eh..welkam mat2 n min2 rempit to da 8U..nk lagi 5class..tempah la bilik mayat..kopem nanti korang2 sume jd bahan selidik n pameran kat tepi medic libry..hehe..=p

pjah said...[Reply to comment]

koya la incikmun..hahaha..
ni sambungan dr citer bawah ek..hehe..

bellar0ssa said...[Reply to comment]

huhu.mcm-macam lah torres pula sekarang.suamiku pula ada dua.. yamapi dengan hiro.xmen ar org putih.haha

inciktaktaopape said...[Reply to comment]

kat universiti je ke weh..??
wah2..!!!
leh jengok2 nih
hahaha

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer