Monday, February 15, 2010

oUTing 12hours-masJid jamEk

muehehehehhehe bile pikir balik cam poyo je outing 12jam..tapi tu ar hakikatnye heheheh..aku bawak kengkawan aku yg due org tuh p kua jln2 explore kuala lumpur kuh yg tersenta nih..penat mmg penat tapi shiok walopon niat yg nombor due tuh tak kesampaian hehehhe...ape niat tu??kami je taw..girls stuff!

kitorg p bertiga je..actually aku mmg tak ske kalo outing,ganjil..maksud aku not enough kapel lah kan...mesti ader yg cicir..aku mmg tak ske
anyway it can be setel sbb aku ni jnis yg consider sket sbb kl ni aku yg punya muhahahahhahaha----gile takbur!!

actually sehari sblm tuh ada krisis sket,ingat tak jadi..kalo tak jadi aku plan nak tdo sampai ke ptg ehhehehe..tapi jadi gak..nasib aku habis tak sampai satos---kot lah
disebabkan aku outing 12jam ni lah aku gadoh ngn mmbr aku pukul 2245hours..tensen gak
tapi dah setel pon..

aku tak ingat pon bile p tapi dlm 2hari pas dpt elaun kitorg kuar outing ari sabtu.. kuar dlm kul 10 gtu,smpai kolej kul 10mlm muekekekkekekek
sehari sebelum tu dlm kelas juz plan bodo2 je nak outing 12jam tak tau plak buat sungguh hahahha..anyway bes

first trip kami---masjid jamek..nak p sogo n usha tudung..jln2 je.member aku bli tudung..aku cam bese-penjimat..disebabkan tak sarap sebelum kua,kitorg sarap+lunch kat kepsi dkt ng pustaka minerva..aku order xmeal twister,yg lg dorg tuh xmeal kot..ntah hahhahaha..quite lambat servis aritu,tatau napa..aku kalo dtg lepak masjid jamek,mkn gak kepsi before tapi tader lah lembab macam aritu..siap macam nak tegang urat je staff kat situ..aku menten kool hehehhehehe

duk2 mkn tu,borak2,dtg lah sorg old folk ni--pakistani maybe..dtg mntak duit nak mkn..aini tye aku nak kasi ke duit,kalo aku kasi je..bagi lah rm2..tau bukan seme leh caye sbb kdg2 org yg meminta ni lagi kaye drpd kita kn..tapi sbb aku berpegang pada -memberi lebih baik dari menerima-aku suh aini kasi..heheheh bukan duit aku wakkakakakkakakak

oleh sebab aku terlampau kenyang,apehal tah..aku decide nak buang twister aku tuh yg baru mkn 3gigit je hahahah..membazir,name pon kawan ngn setan kan hahhaha
then aini lah yg tukang abeskan..selamat duit aku

n then kitorg gerak p sogo..jln2 sambil mata meliar kiri n kanan ekekkek...tengok ape??adalah!!! hahahhahahah
dah sampai,usha baju kat bawah,yg penuh ngn manusia2..tak kenan naik eskalator..p cari baju..peh rambang sungguh mata hamba!
aini ilang kemana,pyah folo bontot aku hehehhe..jln punye jln sampai kat satu site ni, JEEP!!tensen betol...kenan ng satu baju ni..mmg lawa tak hengat..harga pom lawo gak ekkekeke..so ape yg mmpu aku buat ialah,p try je baju tuh..melaram sorg2 dlm fitting room tu hahahhahahha

aku kenan ngn long sleeve sbb aku kan muslimah terbaik muekekekekekke..but yg aku try p fit up tuh--rm62 somethin heheheh..terbeliak gak nak membayo...
yg long sleeves tu emmmm satos gak ar rege nye huhuhuhu..no sen no talk hahahhaha

nothing yg kitorg dpt kat masjid jamek..tapi exercise gak lah kan hahhahah
soon ader wit lebeh nak bli gak baju tuh heheheh

---sbnrnye aku sempat bli kain nak buat baju raye..ehheheheh

0 0 kwn saya yg poyo tapi baik:

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer