Saturday, February 20, 2010

bUkan sEnaNg mEnjadi sOranG yG cOmeL hmmm

ari2 aku melangok dpn tb and lappy aku sejak menjak cuti seminggu ni...bahagia sungguh aku kat umah..tapi aku tak lah melangok gtu aje..ada gak makan,mamdi walopon lambat,teman mak aku kat opis

tapiiii

tadak sapa tau kelukaan ati ni..penderitaan hati ni..hanya aku yg tau,hanya aku yg memahami sebab diri aku kan muehehhehe

aku,seorang yg berhati mulia sbnrnya,peramah,kiut pulak tuh..tapi sering ditinggalkan oleh suami kuh....
hmmmm



ni lah somi aku..kami berkahwin tanpa restu ibu bapak nye..aku ape kisah, jnji dier sayam aku n dier seorang kaye... dier sgt2 sayangkan aku,segala kemahuan aku dier turuti..aku pom iklas sayam kan dier (punye duit)

baru2 ni ada perlawanan aaaaaaaaaaa ape eh kelab2 eropah tuh (kot)..jadi beliau terpaksa meninggalkan aku dgn anak kami yg masih kecil dan memerlukan perhatian beliau...
anak kami amat2 rapat dgn abah nye..aku tak tau ape nak diberitahu kepada anak kecil kami atas pemergian abah nye..



tgk lah berapa rapat nye mereka..aku hanya mmpu memerhati kan mereka di bangku VVIP semasa perlawanan Liverpool vs MPPJ..
walaupun skuad suami aku kalah 6-0, suami aku tetap tenang mendokong anak kesayaman kami itu..

tapi aku tetap sedih kerana beliau jauh disana, aku..............
aku mendapat tau dari gmbr2 yg paparazi pos laju kan pada aku baru2 ini..
ahhh bia gambar saja menjelaskan....



hmm aku keciwa...tapi ape daya ku..tapi yg penting aku tetap bini no satu dier mueheheheh...aku tak paham kenapa mesti beliau mencari pompan tuh??aku ni tak cukup cute ke??tak tomei ke??aku leh jaga dier..aku blja keyh!! muehehhe

tapi aku tetap keciwa...

fefe cakap::
"anje,ape yg abah buat ni diluar kemahuan abah..walopong abah dah berkawen dgn pompan tuh,abah totap sayam kan anje"

aku balas balik::
"huh abah senang cakap!!yg menanggung nye anje!bukan abah..macam mane ngn anak kita, epal tu??dier masih kecik..abah memang tak gune!!dayus!shialan!"

mueheheh aku ase macam agak durhaka gak berkata gitu..tapi tu lah luahan ati aku selama ini..
disebabkan semua ini,fefe berkata yg dier akan berada di Taiping selama 6bulan..huh aku jelak dgn beliau..



bukan aku pinta pon sbnrnye..incik yg diatas ni telah meng approach aku mase aku p paso bli ikan 2bulan lepas..dier tye mane nak cari gerai daging kambing biri2..
aku pon ckp "otak lu,sini mane jual kamben biri2 dol!!"

die pandang aku lalu tersinyum...gile ape
esok esok esok dan esok nye kami slalu berjumpa dipaso..dan setiap kali tu,dia akan tersinyum macam kamben biri2 ke arah aku..



dan bermula lah kisah kami..menyulam pasaan..kami salu p date kat mid valley main game kat tingkat 3 tuh..anak aku n fefe aku telah amanahkan pada jiran aku untuk menjaga nya...

takeshi atau shishi atau ahmad takeshi b. abdullah telah menyatakan hasrat nya untuk mengenali ku dan menjagaku..
adoiyai tergamam aku..aku kate padanya..

"wahai shishi,aku masih isteri pada fefe,kami belom bercerai" keluh aku manje muehheheh

shishi jawab::

"usah lah ngko bimbang syg, abg shishi akan uruskan segalanya.." kata nye sambil mengelus lembut rambut kucing nye..

sehingga kini kami masih berhubungan..aku n somi kuh masih lagi berhubungan,tapi beliau jarang kerumah..

aku tak kisah kerana aku mempunyai shishi yg amat menyayangi kuh dan anak kuh... kami akan idup dgn aman dan bahagia ye mmueheheheh



boipren kuh sangat lah cute seperti awek nye ni muehehehehhe

13 0 kwn saya yg poyo tapi baik:

Juz Wan said...[Reply to comment]

Xlh bla ur bro...ha3

btw..

wanameer.blogspot.com

new blogger..
folower needed..
SOKONGLAH ///

Juz Wan said...[Reply to comment]

Xlh bla ur bro...ha3

btw..

wanameer.blogspot.com

new blogger..
folower needed..
SOKONGLAH ///

Juz Wan said...[Reply to comment]

wanameer.blogspot.com

new blogger..
folower needed..
SOKONGLAH ///

parkbhuthe said...[Reply to comment]

muekekekekke bese..ok nnti aku singgah

hans said...[Reply to comment]

asal ada gambar aku bermain bola di atas
hahaha

parkbhuthe said...[Reply to comment]

muehehheh jadi ngko lah somi kuh yg curang tuh
whahahahahahahh

Mknace said...[Reply to comment]

:) :) :)

melur said...[Reply to comment]

abg takeshi sudah curang sama aku..duhh~ =p

parkbhuthe said...[Reply to comment]

muekkekek melur..ahmad takeshi ni minat aku since aku bli ikan kat paso dulu

muehehhehe

black_mel said...[Reply to comment]

sila berpijak dibumi nyata..haha...

aidil zafuan ker,indra putra ker,x minat?hehe..

Ashraf Yusof said...[Reply to comment]

haha..apa kes ni kawen tanpa restu. haha..

~best blog ni! santai je.~

bellar0ssa said...[Reply to comment]

hahaha.sengal...

parkbhuthe said...[Reply to comment]

muehhehe aku minat sape tu..

sharbinee eh..keeper men aritu tu..

sharbinee adik casillas kan muehheheh

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer