Saturday, February 13, 2010

aiyem like frog under coconut!!!

heheheh well people,i`m back again...quite miss so much my lappy!!almost insane cause of the f#*0 exam...well i can get thru the damn exam suksesli hahahah...
love to spottin but all missed,f*%^ it!!

anyway i frust tahap babeng gak ah sbb sem lepas aku shock giler sbb pointer aku drop bagai nak gile!!!!uwaaaa nak nanes pom ader...siap kena p jmpe principle ag hahahah...dier tulis note sebelah name aku---MALAS AND KUAT MAIN hahahha siot giler..
macam nak kena aim je nnti hahahah

sepanjang tiga mnggu aku tak mengadap lappy aku,aku banyak on9 gune enset ataupon lepak library time p stadi..tu je..
theres too lot to be stori mori but lani aku tgh flu arhh..giler spoil!!

banyak benda jadi sepanjang aku kat kolej huhuhuhu
-kem kat pangsun 2hari semalam
-blood donation till member aku anemic hahah
-jumpe pengetua
-exam
-stadi
-kepsi and mcd dua minggu bagai nak giler
-group posting baru
-ujan time lepak uia
-jog jog n jog
-degree student
-kawan becoming seteru till when haha
-am n wana
-legion
-amcorp--mcflurry n uncle chillies

life mmg besh tapi tulah siot je sbb ader exam..will stoli moli soon keyh..

----flu+stomach ache= damn!

4 0 kwn saya yg poyo tapi baik:

inciktaktaopape said...[Reply to comment]

demam kew??
alololo ciannye dia..
hahaha...
besh life ko...
banyak aktiviti....
hahaha...
xpe2..
pointer leh dinaikkan nnt weh~~

parkbhuthe said...[Reply to comment]

ekekkek yg penting pngk heheheh
weh lawo awek..mane rembat hahhaha
haah aktiviti time nak exam,cam sial je ahhahaha

inciktaktaopape said...[Reply to comment]

mane rembat ko cakap...
hampeh..!!!
dulu nak rembat ko...
tp telepas pulak...
lalalalala...
hahaha...
cuti ni watpe je mun??

parkbhuthe said...[Reply to comment]

wew hahahha aku kan pemalus tahap giler nak jadi babeng dulu hahhah
kira ala2 maiden gak aku ni hahha

takpe2 awek mu tomei siot..nnti rekomen aku aqmal eh ehheheh
ala budak amenda yg same pojek ngn ko tuh eh..leh ye,leh lah k

hahhahahahha

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer