Tuesday, February 16, 2010

blanK+kosoNg

APAKAH ITU MAKSUDNYE??
adei terbesar lak tulisan...actually aku baru kua dari page gengblogger hehehehe
dah byk kali aku usha..tapi tulah mementang lah aku ni jarang nak mengonlinekan diri time kuliah n praktikal,seme blank hehehe

pehal tah...anyway aku asik skudeng je page tuh,nak join tapi tatau muahahhahaha
nak login taleh..dulu kat page xfresh time seme otai2 ada pon salu jadi cam tu..

byk kali kena refresh page,login login login n login...last2 account deleted heheheh
ilang seme kawan2 kuh..

hmm balik satg usha balik page tuh,kalo taleh gak aku angkat tgn kibar bendera jelah..hahahha

---keepworking dg semangat sekali

0 0 kwn saya yg poyo tapi baik:

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer