Monday, February 15, 2010

Legion

sapa dah tinguk cite ni n bersetuju ngn aku???pesong akidah sungguh cite ni..even org kate benda bese je cite ni tp kalo tak pikir betol2 kompom leh pesong huuhhu
actually aku sgt2 tak puas ati sebab duit aku rm7 melayang sebab cite ni uwaaaaaaaaaaaaa tak beh langsung...

more to religious ar cite ni..kalo korg yg dah tgk cite ni,kalo pasan lah...
cite ni ader sangkut paut sket ngn cite nabi adam,nabi nuh n nabi musa...n kalo korg leh detect more than that,its good actually...

aku mmg langsung taleh trima cite ni...sebab nye dier involve Malaikat, Tuhan, Nabi dan Agama...such insane bg aku

legion or mmbr aku kate roh jahat...jalankan tugas dorg untuk musnahkan manusia atas arahan nya sebab tuhan dah naik menyampah atau kecewa dgn manusia...ada ke gitu??
so korg pikir2 kan lah k

yg plan nak tgk,baik tayah...harap promo je lebeh padahal bese je walopon agak leh tahan gak..juz pastikan korg leh pegang ngn iman n akidah korg k..

hmm aku malas nak ulas cite ni sebab aku mmg tak ske n such insane thing todo...
bek tgk cite len yg ok even jln cite ntah pape hahha

---hate!

3 0 kwn saya yg poyo tapi baik:

inciktaktaopape said...[Reply to comment]

hahaha...
legion ni merupakan salah satu roh jahat pada zaman dulu....
ape tah legion ni...
cam tentera paling jahat kejam la kowt...
aku tgk gak cite ni kat movie...
tp aku gelak2 jer....
ada ke malaikat gune pistol tok lawan...
aduyai!!!
*face palm*...
hahaha....

parkbhuthe said...[Reply to comment]

mueekekkeke mangam je cite ni dowh..nk tdo pon ader

nasib hero ensem

inciktaktaopape said...[Reply to comment]

hahaha...
ngarut karut...
tgk boleh..
percaya jgn...

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer