Friday, February 19, 2010

Gua sakiT pEwot asE nak ter Be*%&

salam

aku rase ni fes entri aku yg aku bagi salam muehehhehehe...macam dah insaf jer..

anyway,korg penah dgr tak satu gosip atau sebaran atau propaganda pasal ada satu pihak atau beberapa pihak yg nak anto sihir kat negara kita..ada dgr tak??ada tak??ada lah kan??mesti ada..

one of my fren mesej aku satu ar tu..name dier ahyin makantidosuka..dier tomei,mantop muehehhehe..nak promot lebey2 takleh,kang abg tayunk dier meh carik aku kat um,mntak kapel plak muekekekkekeke..

ok sambung lik..ahyin mesej aku berbunyik seperti dibawah nih::

"(nama aku),kalo ada mesej atau org kol ko kuar wane merah ko jgn layan keyh..
tu sihir..ko tau tak??"

pastu aku balas balik::

"aaaaa aku tatau pon..bukan lawo ke kalo kua wane merah..variety sket
muehehhe"

lepas tu tak salah aku,aku kena marah ngn dak ahyin ni kot sebab main2 muehhehehe

then disebab kan pengaruh ahiyin ni lah,semua jenis kol aku ignore muehhehe
pandai sngguh aku kala itu lallalala

sorg kwn aku ni,aku tatau nombor die,dier p p kol aku..no aku tak kenal mmg aku buat buduh je--baik tak hahhaha

so disebabkan aku buat buduh ngn dier,aku dapat sebakul bongok dari dier muehehheheh
rase bangga sebab dapat gelaran bongok tuh..


so aku tatau lah ape cite ngn menda2 sihir ni sebab benda tu cite lame..pasni kalo korg dapat kol atau mesej tulisan merah, pikir2 kan lah ape nak buat woke..

tapiiiiiiiiiiiii

jgn plak korg ignore page aku ni semata2 tulisan kaler merah plak muehehhehe
aku pakai ilmu pink k..baik sket dari ilmu itam mueheheh

ok aku nak mndi nak p solat jumaat

lalallalallaal................

8 0 kwn saya yg poyo tapi baik:

hans said...[Reply to comment]

hahahah
ada ker benda2 cam tu>?

parkbhuthe said...[Reply to comment]

muehehehhe kwn aku yg ckp..tatau aku hahahha

joe [budakblink] said...[Reply to comment]

hehehe ppuan pon smyg jumaat ka???

parkbhuthe said...[Reply to comment]

muehhehehe bipolar disorder-kekeliruan identiti muhahahahah

MrCongeniality said...[Reply to comment]

ahahaha...bipolar ddisorder kata beliau....

patut la aku mcm agak keliru sambil garu2 dagu td.

gi semayang jumaat...hensem....tp pic pompuan.. *pingsan

anyway....nice entry. but frankly aku x caya pun.

sebab...dari sihir guna call from indon to malaysia...mahal..sebab kena bayar roaming...

baik sihir guna email jer kan..?? FOC..... huhuhu..

tu tandanya...setan tu blom lagi mencapai tahap hi-tech.. :P

apa aku merepek ni..??

chiow dulu...
sesenang...singgah la lagi 'umah' aku ek

parkbhuthe said...[Reply to comment]

muahhahahahh ayat klise ja tuh wahahhahaha

aku pom tak caya sbb tak kena ag mueheheheh

bnda lama hahahh

pjah said...[Reply to comment]

sejak bl lak ko g smayang jemaat..xajk aku pom..whehehe

parkbhuthe said...[Reply to comment]

muekkekek pjah..ektibiti aku nih dah lame..sejak skolah ag..tu ar ko tatau

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer