Monday, February 15, 2010

last 12hoUrs---mid vallEy

last tempat kami p...mid valley megamall
tmpat ni tmpat lepak aku dri skolah g heheheh...

sampai je kitorg kat mid,ahhh lega sebab bebas dari cengkaman himpitan mat mat bangla hahhahah...kitorg trus p booked tiket
hah part ni aku suke...aini n pyah p tgk tiket while aku bratur...aishh suke nye..
dpn aku mamat ensem yg tinggi lg lampai..blkang pon same..yg depan aku ni sorg je,yg blkang ngn awek..

nasib baik aku bawak beg galas kalo tak ader yg free2 dpt hentakan siku percuma..mamat kat blakang aku ni,sehabis boleh nak dkt ngn aku..gile ape..awek dier takan tak pasan balak dier try nak seduce aku kot---hahhahah gile pasan...
aku jelak gak mamat blakang aku tu,cam shial je nak rapat2 ngn aku..aku kedepan sket,dier lagi mau sibuk rapat ngn aku..
pnggil cena baru tau

then pyah n aini join venture ngn aku bratur sambil borak2 bagai nak giler..aku kate kasik aku jln blkang mamat dpn aku..aku fobia ngn mamat sempit tuh...then jadi mangsa si pyah kecik tuh ahhahaha

tapi tu lah mamat dpn aku tu ader awek lah...comel,geram tgk awek dier heheheh..gebu,tomei..untung2..
then tg2 decide nak tgk cite ape,macam2 sbnrnye..sampai geram sgt,nak tgk cite tamil ngn cite pakistan hahahha

adnan sempit abes,toothfairy lewat sgt..last2 bli tiket universal soldier part2...
sape yg penah tgk cite ni before this mmg paham lah kan...
then aku puas ati sbb yg mubi tuh aku suke,dorg ok2 je heheheh

p lepak jusco..membeli belah celah menyelah...bli stokin,n bla bla bla lagi
takder pe pon..p solat asar..
6lebih dah ada kat dalam panggung,bes gak sequel cite ni...
2jam,tensen gak sebab bile nak balik hahhahah..anyway aku satisfied ngn cite ni ekekkeke

next p mkn--lapo tahap babeng...pekena nasi ayam claypot kat food court..pebret giler..bual2 n blah amik taxi..nasib baik mlm tu tak jem..ingat nak bli tako tapi sbb dah kinyang,tak jadi terus..

kitorg sampai dalam kul 2205 kot...hahhahaha tercapai gak impian mencukupkan 12jam outing tanpa henti hahhahahha

balik je..aku mndi n stadi n sempat lah bertegang urat kejap huhuhuhu

kul 12 aku dah lentok--penat

anyway kitorg have really great trip dat day..
arap2 lagi ramai leh join venture....

------

2 0 kwn saya yg poyo tapi baik:

inciktaktaopape said...[Reply to comment]

ala...
aku berada di mid pada kul 8 hingga 10 la kowt...
xrogar2...
ceh~~~
hehehe

parkbhuthe said...[Reply to comment]

mueheheheh kul 8 aku tdo ag---stadi beb muheheheh

next time tamo balik kolej plak dah muekekkek

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer