Saturday, June 5, 2010

tak da tajuk

hehhhehe lame gak tak online,,arini aku balik bukan sebab cuti atau ape..tapi sebab sepupu aku kawen..mak ayah aku dah suh aku balik even kejap

well leh gak makan nasik free miahahhahah..itu yg penting sebenarnye
hmm dekat 4bulan aku mengabdikan diri di hospital merawat org,penat giler sebenarnye jaga org sakit..tapi sanagt puas ati sebenarnye bile aku dapat bagi perkhidmatan yg ikhlas lagi superb miahahahha

kunun poyo lah eh..byk giler nak update tapi lani aku tg exam mood ag ni...byk yg nak dikaver ag..

well budak main2 cam aku mane leh siyes ekekekke..

will be update soon

-mun

2 0 kwn saya yg poyo tapi baik:

cik paro said...[Reply to comment]

bestkan makan nasi minyak..
hehehhe..

parkbhuthe said...[Reply to comment]

mihahahah tau takpa..
nnti nak bawak tupperware lah sok

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer