Saturday, June 26, 2010

gaban pun tak malas macam aku

gaban pun tak malas macam aku


adeiii ape punye entry dah ni..hmm sebenarnye kan benda ni bukan aku baru sedar tapi dah lame sedar pon..

aku makin malas!dengar tak??aku makin MALAS...

aku pon tarak tau ape pasal leh jadik macam ni..aku ase agak2 leh gak buat benda pekdah..cuntuhnye aku salu kate nak update blog tapi haraaammm..mau sebulan aku melangok dpn laptop tp langsung jari tak mule berlari men kejar2 atas kekunci papan ni..ek??kekunci papan heeee

ni punye entry pon sebenarnye aku MALAS nak buat..jari ni kelu utk taip ekkekekeke..
aku ase aku makin malu nak ngadap laptop ni huuuuu.....

sepanjang cuti aku byk sgt MEMASAK..

ek????MEMASAK????aku memasak??kalo kwn2 aku tau mesti kate

"wah munnnn!!ayu nye anda hahhaha"

well setakat ni aku dah berjaya buat cookies ceklat..sedap sampai aku berak byk kali...cirit siot miahahhahahah..

next time aku akan buat betol2..jeling2 kat adik aku @@~..

td aku ngn ayah aku p PLAZA LOW YATT secara merempit..p cari external hardisk..
well memule..eh aku baru pasan aku asik cakap well je..ingat ko baguih sgt ka mun!!cam haprak ja nak berlagak omputeh weeeee

ok lupekan..kat lowyat tuh melilau lah ngn daddy aku ni cari external tuh..memule plan nak carik Toshiba..then aku kol my mmbr,dier ckp TRANSCEND ok..lepas soal siasat aku beli lah menatang tuh...rm275.

aku mntak kurg rm260,muke dah lah cam baru pas buat..takot aku..tak dapat pon..last2 mase nak bayo dier ckp rm270 je..jimat rm5 aku hihihihi..
macih abg baru buat!!!ai leb yu weeee

n dpt gak aku bli sesuatu utk diri aku hehehehe...

hmm amenda lah aku merepek ni ye....

n tadi aku online MUKABUKU...mereka2 yg berikut ckp result exam dah kua...heeeee n aku pas dgn pointer berapa pon aku tatau...

yg pasti ada 35 DEAN LIST...ramai sungguh n aku tak termasuk dlm senarai tuh..mengapakah??sebab nye--
  • budak macho taleh dpt DL
  • hobi ialah main2,memainkan org dan dipermainkan erk??
  • saye tidak skema
  • janji pas 3pointer
-sob sob ni sebenarnye nak cover sedih tak dapat dean list ek???yeke...

kembali ke asal...ape nak buat??

esok mak,ayah n adik aku nak pi sabah...aku ditinggalkan eh aku meninggalkan diri aku sendiri dirumah..tiket abeh hahhahah dan2 je..

hmm kena bli barang dapo sebelum dorg pi sabah..kalau takk aku akan kebuluran kat umah..nak bli ayam,daging,lala,kubis bunga,cendawan butang,perencah nasi goreng

cam nak bli ayam golek je..makan sorg kahahkahkahkahkahkahkah


ase macam nak tdo je...mase utk beradu kot...














-agak2 macam mane lah ye nak ckp yg kite ni sebenarnye tg sedih n bengang??org nak dgr ke?takkan punye..
-hmm gud malam pada diri aku sendiri..moga mimpi indah2 n trus jadi mun yg giler2 k.. CHAIYOK!!! :)

0 0 kwn saya yg poyo tapi baik:

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer