Monday, June 14, 2010

nak menang!

heeheh salam wat kekasih eh seme..
well ni first time aku join kontest..slalunye aku malas nak join..ye ar kan idup hanya pada kolej kah3 ayat tak leh blah..

macih pada ALENG sini yg invite aku utk join kontest yg tomei lagi macho ini miahahhaha

aleng shakap kena link kat azreen gak eh??link azreen

join juz for fun..ye lah 4bulan aiyem like frog under the coconut cocopie heheheh
nnti nak doa manyak2..nak minang!!

hehheheheh

2 0 kwn saya yg poyo tapi baik:

aleng said...[Reply to comment]

thanx sbb join. gud luck!

mama zharfan said...[Reply to comment]

me blogwalking...have a nice day!

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer