Thursday, June 17, 2010

soping!!barang dapo

salam..
ni kisah semalam..kalo my ayah tak p keje maybe aku tak masuk dapo memasak kut kahkahkahkahkah..
well,adik aku semalam demam..n atas meje ada not rm10,mak aku kol...
"dah bli nasi lemak blum??suh adik mkn ubat demam n antibiotik"
ape mau jawab??aku pon kate lah tak p bli ag..
sooo aku godek2 peti ais,tak dak apa pon..tgk beras pon takda..yg ada beras utk bayo fidyah arwah nenek aku je ada..

aku ape ag..
"mimi,p tuka baju,kite p bli brg dapo.."
n nak p giant kena ada duit n moto..aku godek minyak moto,ceh tngal paras halkum ja...tak isi mau kena sorong moto buruk tomei aku tu..
well dlm wallet aku ada rm40 lebeh..

so singgah sat kat Shell (tima kasih Shell)..isi minyak rm5,tak penuh jugak..ampeh!
then aku p Maybank sat..bawak kuar duit..ceh bangga je bawak kua rm100..last2
-sorry your account balance is not sufficient to do this transaction-
hmm ape mau buat??draw out rm40 je hahahha
baki terkiri rm7.50 hahahhahahah

adei masalah betol kalo takda duit ni..
then sampai je kat giant..masuk dgn penuh bangga je nak soping padahal dlm poket ada rm80 lebey je hahhaha

well sampai je trus p kat barang basah..ingat nak masak tomyam tapi tatau ape yg nak pakai utk masak tomyam hahahhahahampeh

hm byk gak lah..n buat pertama kali aku p bli beras hahahhaha
well tadak ar susuah sgt bli beras..cari yg 5% hanco n paling murah mmiahahhahahah bapak bajet..

pilih ayam,udang n so on of suck vegie hahahha
aku macam ase dah leh kawen jeni hahhahaha

n duit dlm wallet trus tinggal rm10 kah3

2 0 kwn saya yg poyo tapi baik:

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer