Wednesday, April 13, 2011

selamat tingla~ eja pon salah!!

heheh ni entry aku yang ke- berturut2...wah wah wah mun rajin nye anda...makan vitamin ape arini??? well bukan rajin tapi sebab tanak bukak nota yang tebalnye mengalahkan buku resepi mak aku huuhhuuh

ok ni dah masuk 10 kali aku ulang lagu yang same..nak dengar jugak tak??p tekan kat kompang kat page aku ni... tanak dengar pon takpe...agak cam jiwang bisa gak arh tapi cam metal heavy kot hahahha..ape motif aku untuk menaip macam org gilak ni??

kadang2 aku terfikir,kenapa tak ada??ape yang tak ada nye??~~visitor..
perlu ke?? yup some peep may say it was needed.vital!!!! tapi untuk ape?? ye betol!!!! menjana pendapatan..buat duit melalui berblog..tapi aku tak..mule2 memang aku ada niat ke arah tu,tapi tak skarang sebab aku rase aku bersyukur dengan ape yang aku ada...bukan nak kate orang yang buat duit melalui blog ni tak ada duit okeyh..

bukan tak ada visitor atau kwn2 yang dtg lawat blog ni~~~bukan nak pancing org dtg blog aku eh..
sebenarnye blog aku ni low profile~macam aku jugak muehehehhe..kalo dah perasan tu,mmg ar...

aku berblog sekadar nak berkongsi,berluah...ek?? tak kesah lah kan...ape yang penting,bukan kerjasama tapi aku tau kenapa aku berblog...bukan mencari publisiti tapi mencari siti tanjung perak... Ayuuuuuu!!!!! (ingat tak dialog dalam cite bujang lapok?? tak ingat takpe ^^)

macam yang kite tau hahhhh malas sebenarnye nak buat karangan berpandu 250patah perkataan ni...aku suke berblog n aku jenis SILENT READER kalo p lepak atau blogwalking kat page orang..yeah silent reader.. bukan adobe reader atau smart kid reader...

ape yang penting cukup lah aku dpat ape yang aku nak..ape nye??? aku tak kaco org n dpt bg pndapat aku tntg sesuatu yang tak "harm" org laen.. (harm dlm bahasa melayu ape?? hama ke)

headline kat ats ni pon dah salah...bukan selamat tinggal yang selama nye atau sebab merajuk tapi sebab kejap lagi pas maghrib aku nak balik kolej balik...bala betol!

pada seme newbies (aku sentiasa newbies heheheh) selamat berblog n selamat berblogger n selamat berblogspot..

pada broben ashaari sile kekal menetap kat blogspot..tayah p kat umah len ok,ni permintaan peminat silent reader ko ni bro muehehehehehhe

~nak p berjuang di dapo... ^^

blogger-emoticon.blogspot.com

3 0 kwn saya yg poyo tapi baik:

Fizalinolie said...[Reply to comment]

Ahaksss... Sapa cakap takde orang datang nak singgah... Heee, thanks dear kerana sudi singgah dan follow blog saya. Saya pasti ramai tu nanti pembaca awak. Jangan risau... Happy blogging dear. Selamat berkenalan yer. Kita sama2 newbie. saya sokong awak...

pjah said...[Reply to comment]

ah mun newbies..OMG..miahahaha
ok la tu..(buat gaya gedik saedah)agaga

aku mun said...[Reply to comment]

fiza: heheheh newbies la sgt aku ni,dh setaon lbh kot aku jd blogger hehehe

pjah: OMG anda sgt geds ok hahahha

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer