Wednesday, April 13, 2011

see ri yeees may ter

selamat tengah hari n assalamualaikum...

susah tak nak baca tajuk kat ast tu ~~ pandang ats semua....
untuk pronounce kat tajuk tu iye lah~~ serious matter...

nape tibe2 nak siyes ni??aku pon tatau lah..ase dah tibe masenye untuk aku berserius sket dlm hidup aku.motif??
den pon tatau..
aku ase sebab aku dah akil baligh kot~~

semenjak due menjak tiga menjak ni aku ase macam ada siyes mater yang aku tak setel ag hmmm ape eh?? benda ni asik mengganggu aku sekali sekala tapi tak kerap sangat, adalah dalam 4tahun sekali~~~

ok back to the basic thing hmm ape eh..aku ase aku ada masalah pencernaan sehingga mengganggu fikiran aku.. tak dapat buang air besar adalah salah satu faktornye.... gua SEMBELIT siot!!!!!

agak2 ape yang dah jadi pada sistem perkumuhan dan sistem indah water aku ni??banyak cara dah aku buat supaya sistem aku ni berjalan dengan lancar:::
  • urut perot pelan2,selo2,then ganas2 sebab taleh sabar dah~~ cabar kesabaran dowh
  • minum jus epal~ mak aku syorkan tp tak abes pon..
  • mencangkung selama yang mungkin sampai taleh nak lurus kaki dah
  • makan benda yang leh stimulate be*&

sooooo hasilnye~~~~

tetttt...tak memuaskan ati langsung...tak memberansangkan...

skang ni pon perot dah memulas tp aku still tanak p toilet~~nnti sia2 je pelaburan aku..sket je



~masih sabar menunggu saat dan ketika itu hmmmm ^^

2 0 kwn saya yg poyo tapi baik:

pjah said...[Reply to comment]

aku pom sekarang mengalami symptom cam ko dah..angin sumsum dlm perut aku ni semcm je..adoiyaaa

aku mun said...[Reply to comment]

hehehe pjah,aku ase geng2 kita ni sme ada masalah dengan pempaipan indah water lah weh ahhaha

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer