Wednesday, April 13, 2011

cOntEng-cOntEng????

asalammualaikum...

arini aku bangun awal..dalam kul 4pagi muehehheheh... bangun bukan sebab nak buat Qiam atau nak solat Isyak tapi nak p kencing je mueheheheheh

then aku sambung balik tido n aku dah p lupekan tanggungjawab aku padaNya sebelum tido~~~














baru je lepas melawat cik pjah punye blog..................................

wah wah wah wah wah my frennnnn..lu sulah bili buku baru ye.....nnti nak bace.dapat free komik idak???

aku dah pi usha buku yang cik pjah aku ni beli...pasal BUKU CONTENG-CONTENG..nak tengok meh klik sini...

sangat suwit ini buku.... ~aku ase lah ehheheh


pada encik fadhli a.k.a encik conteng-conteng boleh tak kalo aku order,tapi ko tolong balut lawa2???hehehhehe


ni kes malas nk balut sndiri ni muehehhehehe..

k la pada cik pjah thx yo sbb wat entry sal buku baru anda lalallalalalal

3 0 kwn saya yg poyo tapi baik:

JIJI YU said...[Reply to comment]

hehe ape yg comey nye buku conteng2..

pjah said...[Reply to comment]

miahaha..same2 incik mun..
kucing the cat comey..=D

aku mun said...[Reply to comment]

jiji: hahah ko p la bli..bro fad lukis sgt comel....cite pom bguih...tingat zaman dolu2 time den mudoo

pjah: time ksih sbb bg aku bce buku tu hehhehehe

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer