Thursday, November 26, 2009

i`m ninja--- the ASSASSIN

heheh tajuk gempak macam tak gempak je pon kan...anyway kemarin aku n kawan2 aku p midvalley nak tgk mubii...
1st choice nak tgk 2012 tp sold same gak ngn jennifer body tu..n dis cite jadik 3rd choice kitorang
puas ati!satisfied sgt2!!!

actually aku tatau pon same pelakun dier,sekali hiyahhhh NAME SAYA RAIN daaaaa hahahahh...suwit+macho+gagah+6th packed= pakwe aku ar tu ekkekek.... mubi aku amik kul 6.15,dlm kul 8pm dah abes dah pon...saspended gak cite ni sebab beselah kan, ninja mesti ade potong2 kehel2 kan...perot aku pon naik ngilu..

action dier bes,step ninja die baguih pitching pon tak larikk heheh..cite ni byk gak flashback mase zaman dier follow ozunu dulu.. ozunu ialah ape ye aaaaaa suku ninja dorg lah..bapak dlm suku ozunu ni bkn bapak betol dorg macam bapak angkat lah tapi jenis strict forward ar heheh bapak ozunu ni macam piih kasih je dgn si rain ni tp yakin dgn kebolehan mamat ni ar..etensyen ye rain ialah raizooo ok..dlm suku ninja ni ader ramai ahli so dorg seme macam adik badik lah tp dorg kejam sbnrnye..raizo ni tak disukai oleh sorg bro dier dlm suku tu..ape kenamenye tah aku pon lupe..

then ader satu part tu raizo dah besar,ader ar bnda dier kena buat and nak approve kan dier adalah suku ozunu sejati dier kena bunuh sorg adik badik dier(pompuan) sebab pompuan tu cube larik dari suku dorg tu..raizo ni jnis ader ati gak ar sbb dulu dier ni maybe suke kot ngn sorg pompuan gak dlm suku tu tp kena bunuh dah..aku ase since that day raizo jns tak ske mmbunuh tnpa sebab..

mase flashback kan sedih sbnrnye huhuhuh sedihhhh...n ader some part yg agak lawok gak ar tp taleh lawan lawak ujang ehhehe...and next nye dier nk kena protect satu pompuan ni, mika namenye..sbb kate raizo mika ati nye istimewa wakkakakak..plot cite ni beh so mmg kena tgk lah...

lupe nak gtau
assassin tu pembunuh..kira suku ozunu ni di train untuk jadi pembunuh n ikot ckp bapak dorg tu.. NINJA ASSASSIN ninja pembunuh....

rating 4 kot heheh

.....dari GSC MIDVALLEY MEGAMALL

2 0 kwn saya yg poyo tapi baik:

inciktaktaopape said...[Reply to comment]

nama saya rain~~~
besh kew weh movie nih..??
aku xtgk lagi movie ni disebabkan ada rain..
tu jer...
aku xminat..
nak wat camne..
lalalaa

parkbhuthe said...[Reply to comment]

wakkakaka behhhhhhhhhhhh
p ar try tgkk...aku memule pon tanak tgk sbb cam tak beh je
tp satisfied gak even tang darah memancuut tuh nmpak tak real
tp bg aku behhhhhhhhhhhhhhhh..
sedih pon ader, lawak sket pon ader..
caye ar ckp aku hahahha

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer