Sunday, November 29, 2009

hiyahhhhhhhhhhhh!!!! exam time

heheheh arini mlm ni aku kena pulang ke sangkar aka balik kolej daaaaaa.
uwaaaaaaaaaaaaa ngok ngek betoi nak balik kolej..
sok dah stat stadi week aku tak reti2 nak stadi adoiyaiiiii

keje keras lah nmpaknye aku kali ni......dekan sem ni kompem tak dapat macam sem lepas uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa....ape nak buat
nasib paper aritu tak kantoi...
tak kantoi pon name naik ampeh betolll!!!!

so mid disember aku online balik...nak tgu tokmoh download kan cite yang aku suh dier cari tu ekekekkeke...
pader kengkawan seme yg nak exam ke, spm ke stpm ke gud luck, do the best...
so mid disember leh enjoy sampai puas, panggung kat sunway,mid valley n times square akan jadi tempat beta beradu sepanjang beta bercuti sem ni wakkakakakak...

bebudak bearshare yg nak final gud luck k...arefique nnti tolong aku pasal cbox ngok ngek tu eh ehhehehe...
aku not blogging sampai mid disember ni sooo arap korg windu aku wakkakakak

examm haters ni!! heheheh

-hidup ni mmg palat tapi esok masih ader hehehe-
salam exam dari dewan exam
wakakakak

parkbhuthe[mun]

0 0 kwn saya yg poyo tapi baik:

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer