Tuesday, June 28, 2011

daiSypaTh

heeee ase cam gedik pon ada bile aku pikir ape yang aku nak tulis ni keh3..tapi aku ttap nak tulis jgk..

nmpak tak daisypath kat bwh tu??nmpak tak dah bape lame tuh??keh3 setahun lebih..padahal kwn2 aku seme tatau muahahahah..bia rasia sebab bukan penting pon benda ni...

even byk kali gak perang dgn dier ni tapi wa manyak ati sama ini orang woo hahhaha..nmpak tak tahap gedik mengeyam mengelar aku ni hahhahaha

papepon arap2 sampai ke liang lahad erk??

1 0 kwn saya yg poyo tapi baik:

mata lebam said...[Reply to comment]

ahahhaha...ouh...senyap2 aeh?
nak header blog free? mai singgah blog saya:) follow awak! http://matalebam.blogspot.com

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer