Sunday, September 27, 2009

kolej+hospital+assignment+books+enset mood heheh

uhhuhuh kolej dah start..menda plain aku tak suke. ape ape pon nk buat cane kan dah aku pilih jln ni kena lah folo the rules and the rhythm..sok start praktikal balik uwaaaaaaaa kena bangun pagi!!! hohhoho 5.30am!!! huh hate so much heheh.. assignment tak siap ag sebab cuti byk melepak je..

soooo aku pon bukan salu update pon blog aku ni juz kadang2 tu ader gak aku singgah sahur jenguk blog aku ni.. page len pon dah mls nk usha hehehe..

aaa final destination tak dapat ag nk tgk..kena bantai tgk games arghhh
nnti aku nk pi tgk ehehhe

anyway aku gerak dulu
mish ol
papehal cari je aku kat hospital ekekekkek
straw tetap penyedut minuman
papehal ym je
imawari10

salam jauh dari hospital
-inche munmun

0 0 kwn saya yg poyo tapi baik:

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer