Saturday, March 9, 2013

aku kah itu??

Assalamualaikum..

errr katak tu agak2 same tak macam aku...
macam dekat empat puluh tahun aku jadi silent reader - yeke


memang lah macam katak aku ni..banyak benda aku ketinggalan
dah ar facebook pon tadak
memang luar alam betul aku ni
member2 kawen pon-aku jugak yang last dapat tau
alasan:
l
l
l
l
tadak facebook....
pape tah..macam lah aku ni duk ulu sangat sampai taleh nak hulur kad sekeping dua
lalallalala

tapi kan
entry ni bukan ada makna ape pon
juz nak menunjukkan aku masih wujud dan bernapas lagi
ngeh ngeh ngeh


salam poyo
-mumun

0 0 kwn saya yg poyo tapi baik:

kawan tak Poyo

Google+ Followers

seme ni hakmilik munmun dan milo ais nyer